3 διαφορετικές ιδέες για να μαγειρέψετε το σολομό

    Μπήκαμε στο damndelicious.net και βρήκαμε τρεις τρόπους για να ψήσετε το σολομό και να του δώσετε ακόμα πιο υπέροχη γεύση.

    <p><strong>Ψητός σολομός με πικάντικη σάλτσα</strong></p>  <p><strong>Υλικά</strong><br /> 1/2 φλιτζ. σάλτσα τσίλι<br /> 3 κ.σ. σόγια σος<br /> 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο<br /> 1 κ.σ. τριμμένο τζ
    1 / 3

    Ψητός σολομός με άνηθο

    Υλικά
    1/2 φλιτζ. βούτυρο λιωμένο
    1/4 φλιτζ. χυμός λεμονιού
    ξύσμα από 1 λεμόνι
    3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
    3 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
    1 κιλό σολομός
    αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση:
    1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και στρώνετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί.
    2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το βούτυρο, το χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι, το σκόρδο, τον άνηθο και αλατοπιπερώνετε.
    3. Τοποθετείτε το ψάρι στο αλουμινόχαρτο, το κλείνετε γύρω γύρω  και περιχύνετε με τη σος. Ψήνετε για 20'.

    facebook twitter