Η συνταγή του σαββατοκύριακου: Γεμιστά μανιτάρια

    Απολαύστε τα με ένα ποτήρι λευκό κρασί, είναι η τέλεια πρόταση για το τραπέζι μας.

    <p>Φωτο: <a href= http://www.eatwell101.com/stuffed-portobello-mushrooms-recipe-with-garlic-herb-butter  target= _blank >www.eatwell101.com</a>.</p>

    Φωτο: www.eatwell101.com.

    Υλικά
    8 μανιτάρια πορτομπέλο πλυμένα και καθαρισμένα
    1 φλιτζ. Ψίχουλα ψωμιού
    1/2 φλιτζ. βούτυρο
    4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
    3/4 κ.γ. ρίγανη
    1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    1/2 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
    ντοματίνια κομμένα στη μέση
    αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση:
    1. Προθερμαίνετε το φούρνο.
    2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το βούτυρο και σοτάρετε το σκόρδο και τη ρίγανη.
    3. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα ψίχουλα, το μαϊντανό, το κρεμμύδι και ρίχνετε το μείγμα με το βούτυρο.
    4. Γεμίζετε τα μανιτάρια με το μείγμα και από πάνω τοποθετείτε τα ντοματίνια. Ψήνετε για 5'.

     

    facebook twitter