Ψητά αυγά: Δες την τέλεια συνταγή για brunch

    Θα τα δοκιμάσεις σίγουρα το σαββατοκύριακο, με ζεστό ψωμί.

    Υλικά
    4 αυγά
    1 φλιτζ. Σάλτσα ντομάτα
    1/4 φλιτζ. Γάλα με χαμηλά λιπαρά
    2 κ.σ. Τριμμένη παρμεζάνα
    1/4 φλιτζ. Τριμμένη γραβιέρα
    1/4 φλιτζ. Φύλλα βασιλικού
    αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση:
    1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Βουτυρώνετε δύο πυρίμαχα φορμάκια.
    2. Μοιράζετε τη σάλτσα στα φορμάκια και σπάτε από δύο αυγά στο καθένα. Προσθέτετε το γάλα, τα τυριά και αλατοπιπερώνετε.
    3. Ψήνετε για 10', μέχρι να σφίξουν τα αυγά και σερβίρετε. Πασπαλίζετε με βασιλικό.

     

    facebook twitter Instagram