6 λύσεις που προσφέρουν τα fillers σε πρόσωπο & σώμα

  Γεμίζουν ρυτίδες και γραμμές, χαρίζουν όγκο, σβήνουν ουλές. Μάθετε σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται τα δερματικά εμφυτεύματα.

  Φωτογράφιση: Κώστας Αυγούλης
  <p><strong>4. Για τις ρυτίδες  </strong><br /> Μία ακόμα χρήση των fillers είναι η έγχυσή τους στις βαθιές γραμμές, όπως στις ρινοπαρειακές αύλακες αλλά και στα γόνατα. Η χρήση υαλουρονικού οξέος
  1 / 2

  Τα ενέσιμα είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες. Τα fillers, ου είναι μια κατηγορία, χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν βαθιές γραμμές, π.χ. τις ρυτίδες καπνιστή στο άνω χείλος, να χαρίσουν όγκο στα ζυγωματικά, να γεμίσουν ουλές, όπως εκείνες της ακμής για 6-12 μήνες περίπου. Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης αναλύει όλες τις χρήσεις τους.

  1. Για την κυτταρίτιδα
  Ο ειδικός εισάγει με ένεση υαλουρονικό οξύ στις κοιλότητες που μπορεί να σχηματίζει η κυτταρίτιδα. Η μέθοδος καμουφλάρει προσωρινά για κάποιους μήνες την όψη φλοιού πορτοκαλιού.
  «Με τις εγχύσεις υαλουρονικού γεμίζουμε τα σημεία και παράλληλα ανασηκώνουμε το δέρμα», μας εξηγεί ο Δρ. Γαϊτάνης.

  2. Για το περίγραμμα του προσώπου
  Καθώς μεγαλώνουμε χάνουμε τις γωνίες μας και το πρόσωπο φαίνεται τετραγωνισμένο γιατί παρουσιάζουμε χαλάρωση στο πιγούνι και το περίγραμμα. Όπως αναφέρει ο Δρ Γαϊτάνης το εμφύτευμα του υαλουρονικού μπορεί να επαναφέρει τις γωνίες. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου έναν χρόνο.

  3. Για το γέμισμα του λοβού
  Πρόκειται για το σημείο που φοράμε τα σκουλαρίκια. Με την πάροδο των χρόνων τα σημεία αυτά μπορεί να έχουν πτωτική τάση και να μακραίνουν. Έτσι, ο ειδικός εισάγει εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος ώστε να αποκαταστήσει τον χαμένο τους όγκο.

  facebook twitter Instagram