Αυτές τις θεραπείες ψηφίζουν οι γυναίκες για τέλειο δέρμα

  Πίλινγκ, ενέσιμα ή λέιζερ; Ίσως.... όλα! Μάθετε ποιες μέθοδοι θεωρούνται οι καλύτερες, σύμφωνα με τη μελέτη της Αμερικανικής Ακαδημίας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Προσώπου.

  Φωτογράφιση: Francois Deconinck
  Αυτές τις θεραπείες ψηφίζουν οι γυναίκες για τέλειο δέρμα

  Οι συνδυασμοί θεραπειών φαίνεται πως ανεβαίνουν σε ζήτηση ανάμεσα στις μη χειρουργικές μεθόδους. Αυτό σημαίνει πως ούτε το λέιζερ μόνο του, ούτε το πίλινγκ ούτε τα ενέσιμα κάνουν τη διαφορά στις προτιμήσεις των ασθενών που πλέον ποντάρουν στις εξατομικευμένες θεραπείες και προσεγγίσεις για το πρόσωπό τους. Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα της έρευνας που διενήργησε ο φορέας της Αμερικανικής Ακαδημίας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Προσώπου.

  Αυτό που πλέον φαίνεται να λειτουργεί είναι να συνδυάζουμε μεθόδους και τεχνικές για να απολαμβάνουμε περισσότερα οφέλη για το δέρμα. Επίσης, αυτό που φαίνεται πως αλλάζει είναι ότι ολοένα και νεότεροι άνθρωποι κάτω των 30 επισκέπτονται το δερματολόγο για συμβουλευτική αλλά και για θεραπείες όπως τα ενέσιμα. Σημασία έχει η πρόληψη και όχι μόνο η θεραπεία και η διόρθωση μιας βλάβης.

  Τι παραμένει σταθερή αξία; Τα πίλινγκ! Έχουν την τιμητική τους και η ζήτηση γι' αυτά αυξάνεται, καθώς ακολουθώντας τις τάσεις, κυκλοφορούν σε εκδοχές όπου ουσίες-κλειδιά συνδυάζονται σε μια εφαρμογή. Επιπλέον, έχει περάσει η εποχή που η μέθοδος άφηνε ξεφλουδισμένο το δέρμα. Με τα καινούρια πίλινγκ, υπάρχει η δυνατότητα μιας πιο ήπιας θεραπείας με την προϋπόθεση ότι θα επισκεφτούμε το γιατρό σε... δόσεις.
  Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το δερματολόγο για το τι είναι καλό για το δικό σας δέρμα.

  facebook twitter Instagram