ΒΙΝΤΕΟ: Ο σέξυ γιατρός που υπόσχεται να μείνουμε νέοι

  Ποια διατροφή, τι είδους άσκηση και ποιες θεραπείες αισθητικής ιατρικής προτείνει;

  <p>Στην αντιγήρανση, τα κοινωνικά δίκτυα και οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο. Ο Dr Ayoub φροντίζει τον ελεύθερό του χρόνο να είναι μαζί τους.</p>
  1 / 2

  Ο Dr Ayoub αφιερώνει τα σαββατοκύριακα για τον εαυτό του. Πηγαίνει στην παραλία για σπορ και δεν ξεχνά να φορά αντιηλιακό.

  Η ολιστική προσέγγιση κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια και ίσως είναι και η πιο ολοκληρωμένη απάντηση σε όσους αναζητούν τον τρόπο για να παραμείνουν νέοι. Ο διάσημος γιατρός αισθητικής ιατρικής Dr Rodrigo Ayoub βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα και ανέλυσε στο Health agenda (κανάλι στο YouTube), τα όπλα που έχουμε στη διάθεσή μας: ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, γυμναστική που μας ευχαριστεί, επαρκής ύπνος, αγάπη για τη ζωή, φίλοι, αλλά και θεραπείες στο ιατρείο. Αναφορικά με τις τελευταίες ανέλυσε τη δράση και τα αποτελέσματα ενός καινούριου πίλινγκ: μια πιο ήπια εκδοχή της φαινόλης.

  Δείτε το βίντεο με τον Dr Ayoub:

  Το συστατικό έχει την ικανότητα να καταστρέφει τις στιβάδες διεγείροντας την αναγέννηση νέου δέρματος χωρίς σημάδια φωτογήρανσης (καφέ κηλίδες, ρυτίδες). Η νέα του εκδοχή έχει μικρότερη συγκέντρωση της φαινόλης συνδυαστικά με άλλα συστατικά και γίνεται αυστηρά από γιατρούς που έχουν πιστοποιηθεί για τη χρήση του. Βέβαια το πίλινγκ παραμένει βαθύ και ο χρόνος ανάρρωσης είναι 10 μέρες.

  facebook twitter Instagram