Βρείτε εύκολα τι πρέπει να αλλάξετε στην εμφάνισή σας

  Οι ειδικοί αναλύουν κάθε επιλογή µας, είτε καταλήξουµε στο bronzer που θα δώσει άλλο αέρα στην εµφάνισή µας είτε σε µια δραστική µεταµόρφωση.

  της Χαράς Μπουργάνη
  <p><strong>2. Φρύδια</strong><br /> <strong>Το τρικ: </strong>Βιταµίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που τονώνουν τα τριχοθυλάκια των φρυδιών και των βλεφαρίδων περιέχονται σε έξυπνες µάσκα
  1 / 4

  1. Μύτη
  Το τρικ: Αν η µύτη σας είναι φαρδιά και τα ρουθούνια µεγάλα, πάρτε ένα bronzer και ένα πινέλο contouring και πειραµατιστείτε ακολουθώντας τις οδηγίες των top makeup artists. Το YouTube έχει άφθονα εκπαιδευτικά βίντεο, αρκεί να πληκτρολογήσετε τη φράση-κλειδί: nose contouring.

  Η αντιµετώπιση: Για ανόρθωση της άκρης της µύτης (ακρορίνιο) χωρίς νυστέρι, οι γιατροί εφαρµόζουν απορροφούµενα νήµατα, δηλαδή υλικά µε ηµιµόνιµο αποτέλεσµα που διαρκεί έως 1,5 χρόνο. Το διάστηµα ανάρρωσης εξαρτάται από το είδος του νήµατος.

  Η µεγάλη αλλαγή: Η λειτουργική ρινοπλαστική διορθώνει το στραβό διάφραγµα και την εµφάνιση της µύτης. «Αναπνέεις, κοιµάσαι καλύτερα, µυρίζεις, δεν έχεις άπνοια», τονίζει ο χειρουργός-ΩΡΛ
  Αθανάσιος Σκούρας που εφαρµόζει κλασικές χειρουργικές µεθόδους για µόνιµο αποτέλεσµα. «Ανορθώνουµε τη µύτη µε χόνδρινα µοσχεύµατα που λαµβάνουµε από τον ασθενή και τα τοποθετούµε στα πτερύγιά της. Αν τα ρουθούνια είναι µεγάλα κάνουµε τοµές, ενώ η διόρθωση του ήβου (καµπουρίτσα) γίνεται µε ρινοπλαστική. Τα ενέσιµα δεν προσφέρουν µόνιµο αποτέλεσµα και συχνά δείχνουν τη µύτη µεγαλύτερη. Για να κάνουµε πιο λεπτή την κορυφή της φαρδιάς µύτης, µια καλή µέθοδος είναι η Goldman, ένα είδος κλειστής ρινοπλαστικής (επιτρέπει στο γιατρό να δουλέψει µέσα στη µύτη χωρίς τοµές)». Μετά την επέµβαση θα φοράτε ένα ειδικό ναρθηκάκι για 1 εβδοµάδα. Info: askouras.gr.

  facebook twitter Instagram