Βρείτε εύκολα τι πρέπει να αλλάξετε στην εμφάνισή σας

  Οι ειδικοί αναλύουν κάθε επιλογή µας, είτε καταλήξουµε στο bronzer που θα δώσει άλλο αέρα στην εµφάνισή µας είτε σε µια δραστική µεταµόρφωση.

  της Χαράς Μπουργάνη
  <p><strong>1. Μύτη</strong><br /> <strong>Το τρικ:</strong> Αν η µύτη σας είναι φαρδιά και τα ρουθούνια µεγάλα, πάρτε ένα bronzer και ένα πινέλο contouring και πειραµατιστείτε ακολου<p><strong>1. Μύτη</strong><br /> <strong>Το τρικ:</strong> Αν η µύτη σας είναι φαρδιά και τα ρουθούνια µεγάλα, πάρτε ένα bronzer και ένα πινέλο contouring και πειραµατιστείτε ακολου
  <p><strong>3. Λαιµός</strong><br /> Το τρικ: Οι µάσκες αντιγήρανσης που ξεκίνησαν ως µόδα από την Κορέα προσφέρουν µια ποικιλία από επιλογές, αλλά και τα µεγάλα brands έχ
  2 / 4

  2. Φρύδια
  Το τρικ: Βιταµίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που τονώνουν τα τριχοθυλάκια των φρυδιών και των βλεφαρίδων περιέχονται σε έξυπνες µάσκαρα, όπως το τζελ Enhancer gel Jalupro. Info: Cai+, cai.gr.

  Η αντιµετώπιση: Η ενέσιµη µεσοθεραπεία PRP που γίνεται στο ιατρείο µε πλάσµα από το αίµα εφαρµόζεται και στα φρύδια. Σύµφωνα µε έρευνες, ένας κύκλος τουλάχιστον 3 συνεδριών διεγείρει την ανάπτυξη τριχοθυλακίων.

  Η µεγάλη αλλαγή: Όπως αναφέρει ο χειρουργός Φώτης Τσιούνης, για µόνιµα αποτελέσµατα η µεταµόσχευση µε τη µέθοδο FUE θεωρείται η πιο σύγχρονη που εφαρµόζεται και στην περιοχή των φρυδιών. Κι αυτό γιατί είναι λιγότερο επεµβατική σε σχέση µε το παρελθόν. Ο ειδικός εξάγει ένα προς ένα τα τριχοθυλάκια από µια πλούσια ζώνη στο πίσω µέρος του κεφαλιού και στη συνέχεια, εφόσον πρώτα έχει σχεδιαστεί το τόξο των φρυδιών µε ένα µολύβι, τα εισάγει. Η µέθοδος γίνεται υπό τοπική αναισθησία.
  Info: hairclinic.com.gr.

  facebook twitter Instagram