Βρείτε εύκολα τι πρέπει να αλλάξετε στην εμφάνισή σας

  Οι ειδικοί αναλύουν κάθε επιλογή µας, είτε καταλήξουµε στο bronzer που θα δώσει άλλο αέρα στην εµφάνισή µας είτε σε µια δραστική µεταµόρφωση.

  της Χαράς Μπουργάνη
  <p><strong>2. Φρύδια</strong><br /> <strong>Το τρικ: </strong>Βιταµίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που τονώνουν τα τριχοθυλάκια των φρυδιών και των βλεφαρίδων περιέχονται σε έξυπνες µάσκα
  <p><strong>4.The body</strong><br /> Το τρικ: Για να καµουφλάρουν τις ατέλειες, οι celebrities προτιµούν τον κορσέ. Οι personal trainers θα σας προτείνουν ασκήσεις µε το TRX και το p
  3 / 4

  3. Λαιµός
  Το τρικ: Οι µάσκες αντιγήρανσης που ξεκίνησαν ως µόδα από την Κορέα προσφέρουν µια ποικιλία από επιλογές, αλλά και τα µεγάλα brands έχουν λανσάρει προϊόντα µε δραστικές ουσίες που προσφέρουν σύσφιγξη στην περιοχή. Ενδεικτικά: Μάσκα Bio Enzymes Mask Anti-age της Talika, µε υαλουρονικό οξύ και 17 φυτικά εκχυλίσµατα, talika.com κ.ά.

  Η αντιµετώπιση: Το πλάσµα από το αίµα µας (PRP), πλούσιο σε αιµοπετάλια, αξιοποιείται και για γέµισµα (µε την ιδιότητα του filler) και για ανανέωση του δέρµατος. Ο πλαστικός χειρουργός Αναστάσιος Τσεκούρας επισηµαίνει: «Προτιµώ το PRP από το υαλουρονικό οξύ για το λαιµό γιατί διεγείρει τους αυξητικούς παράγοντες και τη δηµιουργία ινοβλαστών. Επιπλέον δίνει πιο φυσικό αποτέλεσµα. Δύο εβδοµάδες µετά µπορεί να γίνει εφαρµογή ραδιοσυχνοτήτων στην περιοχή για σύσφιγξη. Τέλος, µια άλλη ενέσιµη τεχνική είναι το Jalupro που περιέχει αµινοξέα όπως λυσίνη και προλίνη. Σε κάθε περίπτωση δεν αρκεί να εισάγουµε µόνο υαλουρονικό οξύ σε αυτή τη ζώνη».

  Η µεγάλη αλλαγή: Το χειρουργικό λίφτινγκ αποκαθιστά για µία δεκαετία περίπου τη χαλάρωση µε τοµές πίσω από τα αυτιά και ίσως κάτω από το πιγούνι. Για το διπλοσάγονο µόνιµο αποτέλεσµα δίνει η λιποαναρρόφηση και ο χρόνος αποθεραπείας είναι γύρω στις 10 µέρες. Info: drtsekouras.gr.

   

  facebook twitter Instagram