Βρείτε εύκολα τι πρέπει να αλλάξετε στην εμφάνισή σας

  Οι ειδικοί αναλύουν κάθε επιλογή µας, είτε καταλήξουµε στο bronzer που θα δώσει άλλο αέρα στην εµφάνισή µας είτε σε µια δραστική µεταµόρφωση.

  της Χαράς Μπουργάνη
  <p><strong>3. Λαιµός</strong><br /> Το τρικ: Οι µάσκες αντιγήρανσης που ξεκίνησαν ως µόδα από την Κορέα προσφέρουν µια ποικιλία από επιλογές, αλλά και τα µεγάλα brands έχ
  4 / 4

  4.The body
  Το τρικ: Για να καµουφλάρουν τις ατέλειες, οι celebrities προτιµούν τον κορσέ. Οι personal trainers θα σας προτείνουν ασκήσεις µε το TRX και το pilates reformer να πρωταγωνιστούν, αν θέλετε να βγείτε νικήτριες στα σηµεία.

  Η αντιµετώπιση: Για σφιχτούς και στρογγυλούς γλουτούς χωρίς χειρουργείο, η δερµατολόγος Αγνή Αλµπανοπούλου συνδυάζει ραδιοσυχνότητες και νήµατα ανόρθωσης Aptos. Όπως αναφέρει η ίδια στο ELLE, το ιδανικό είναι να ξεκινήσουµε µε 4-5 συνεδρίες ραδιοσυχνοτήτων, 1 ανά εβδοµάδα, σε µια τεχνολογία που ενσωµατώνει και υπερήχους. «Η τεχνολογία αυτή προσφέρει καλύτερη σύσφιγξη και αναδόµηση της δερµατικής στιβάδας. Περίπου 10 µέρες µετά την τελευταία συνεδρία εφαρµόζουµε τα νήµατα που είναι απορροφήσιµα και χαρίζουν καλύτερη ανάρτηση. Η διάρκεια είναι 1-1,5 χρόνος και δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Το µόνο που µπορεί να εµφανιστεί είναι εκχύµωση τοπικά η οποία υποχωρεί». Info: skinmedicalsecrets.com

  Η µεγάλη αλλαγή: Για να απαλλαγoύµε από τα ψωµάκια και ταυτόχρονα να πετύχουµε προβολή στους γλουτούς επιτυγχάνοντας ανόρθωση, η λύση δίνεται χειρουργικά. Η λιποαναρρόφηση θα µας απαλλάξει µόνιµα από το τοπικό πάχος, ενώ ο πλαστικός χειρουργός θα µεταφέρει µε ένεση δικό µας λίπος σε σηµεία που χρειάζονται ανόρθωση. Η διαδικασία γίνεται υπό τοπική αναισθησία και ίσως µέθη.

  facebook twitter Instagram