Η μέθοδος που χαρίζει πλούσια χείλη (χωρίς ενέσεις)

  Ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης εξηγεί πώς η τεχνολογία με τις fractional ραδιοσυχνότητες ενισχύει τη σφριγηλότητα και το περίγραμμα των χειλιών και τα κάνει πιο σαρκώδη.

  Κείμενο: Χαρά Μπουργάνη, φωτογράφιση: Shoky Van der Horst
  Η μέθοδος που χαρίζει πλούσια χείλη (χωρίς ενέσεις)

  Αν θέλετε πιο γεμάτα και πλούσια χείλη αλλά δεν επιθυμείτε να δοκιμάσετε τις ενέσιμες θεραπείες με τις οποίες ο γιατρός τα γεμίζει με υαλουρονικό οξύ (filler), μια καινούρια μέθοδος υπόσχεται να προσφέρει ένα επίσης κολακευτικό αποτέλεσμα. Όπως εξηγεί ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης, Δρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, η θεραπεία Fractional lips γίνεται με τις fractional ραδιοσυχνότητες, εντελώς αναίμακτα και ανώδυνα.

  Πώς γίνεται όμως η μέθοδος; Ο γιατρός χρησιμοποιεί μια κεφαλή που διαχέει ραδιοκύματα κάτω από την επιφάνεια του βλεννογόνου των χειλιών και στο περίγραμμα. Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων διεγείρει τον οργανισμό να προχωρήσει στην παραγωγή νέου κολλαγόνου τοπικά. Το κολλαγόνο προσφέρει σφριγηλότητα και εφέ γεμίσματος αυξάνοντας τον όγκο τους.
  Ειδικότερα η μέθοδος προσφέρει:
  -Ενυδάτωση
  -Σφριγηλότητα
  -Επαναφορά του φυσιολογικού χρώματος των χειλιών
  -Αύξηση όγκου
  -Αναδιαμόρφωση του περιγράμματος
  -Lifting χειλιών

  Υπάρχουν παρενέργειες;
  Ίσως μετά την εφαρμογή των fractional ραδιοσυχνοτήτων παρουσιάσετε ήπιο πρήξιμο, το οποίο όμως υποχωρεί μέσα σε λίγη ώρα.

  Πόσο κοστίζει;
  Η τιμή της μεθόδου Fractional lips ξεκινά από € 80/συνεδρία ενώ ίσως χρειαστεί ένας κύκλος 4-6 επισκέψεων.

   

  facebook twitter Instagram