ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

  Βρείτε τον αριθμό που σας καθορίζει, προσθέτοντας την ημέρα, το μήνα και τη χρονιά της γέννησής σας μέχρι να καταλήξετε σε μονοψήφιο αριθμό. Για παράδειγμα, αν τα γενέθλιά σας είναι στις 3 Αυγούστου 1981, ο προσωπικός σας αριθμός είναι το 3 (3+8+1+9+8+1=30, 3+0=3). Πατήστε πάνω στον προσωπικό σας αριθμό για να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον.
   

  1

  Αυτή τη χρονιά προετοιμαστείτε για ένα νέο ξεκίνημα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Δεν έχει πλέον νόημα να μένετε προσκολλημένες σε καταστάσεις του παρελθόντος οι οποίες εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Κινηθείτε δυναμικά, κι όσο δύσκολο και αν σας φανεί το 2016, στο τέλος σίγουρα θα σας ανταμείψει. Προσπαθήστε να μην είστε πεισματάρες και παρορμητικές, γιατί έτσι θα βλάψετε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας.

  Όσον αφορά τα οικονομικά, είναι καιρός να κλείσετε όλες τις παλιές εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε με διαφορετικά πράγματα, τα οποία σίγουρα κάποια στιγμή θα σας βγουν σε καλό. Δοκιμάστε να κρατάτε ένα ημερολόγιο με τις καινούριες ιδέες της χρονιάς ή με τους τρόπους που μπορείτε να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Στην αρχή του έτους ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες επίπονες αποφάσεις, που όμως στην πορεία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα αρκετά σταθερό εισόδημα. Δείξτε προσοχή στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Φροντίστε να είστε ανοιχτές στις ευκαιρίες που θα προκύπτουν και να τις εκμεταλλεύεστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Μετά το τέλος του πρώτου μήνα, η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Το μυστικό είναι να δείχνετε ευελιξία απέναντι στις καταστάσεις. Φέτος σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε σημαντικά βήματα τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στην καριέρα σας.

  Κάποιες από εσάς ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, ενώ οι ελεύθερες θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία, που θα εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Προσοχή όμως! Πρέπει κι εσείς να δείξετε αφοσίωση και πάθος και να κάνετε προσπάθειες ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις αναποδιές, διαφορετικά δεν θα πετύχετε τους στόχους σας.

  facebook twitter Instagram