Αποκλειστικό! Η Jennifer Lawrence είναι η μούσα του νέου αρώματος Dior

  Ο οίκος Dior υμνεί την ελευθερία και τη χαρά με τo Joy by Dior, ένα ακαταμάχητο ελιξίριο που κρύβει το μυστικό της ευτυχίας. Στο ίδιο mood κινείται φυσικά και η καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη λαμπερή ηθοποιό Jennifer Lawrence, σκηνοθετημένη από τον επί χρονιά συνεργάτη της, Francis Lawrence.

  Αποκλειστικό! Η Jennifer Lawrence είναι η μούσα του νέου αρώματος Dior
  1 / 2

  Oι εικόνες διαδέχονται η μια την άλλη, πλούσιες σε συγκινήσεις από αγνά συναισθήματα, όπου η Jennifer Lawrence ζει και αναπνέει τη χαρά της ζωής, αισθησιακά και αληθινά. Ένα έμβλημα του Dior γεννήθηκε σε ένα φιλμ παρουσιάζοντας μια απόλυτη και αυθεντική σταρ. Λάμπει, κινείται και χαμογελά σε ένα διαχρονικά πολυτελές περιβάλλον.

  Μια καμπάνια η οποία, όπως το άρωμα ενσαρκώνει, ανυψώνει και ανασταίνει την ψυχή. Κάθε λήψη είναι μια ωδή στην αγνή απόλαυση, που εκπληρώνει μια καθολική και μοντέρνα επιθυμία. Αυτό το μοναδικό αίσθημα ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας, ξετυλίγεται σε επιλεγμένες στιγμές, σταματώντας το χρόνο. Ένα κύμα χαράς μας διακατέχει, χωρίς να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς συνέβη.

  Ο Francis Lawrence είναι ένας αμερικανός σκηνοθέτης ταινιών, που αρχικά άφησε το στίγμα του μέσα από μουσικά βίντεο κλιπ θρύλων όπως η Βeyoncé, η Lady Gaga, η Shakira και η Britney spears. Όταν προχώρησε σε ταινίες, γρήγορα σκηνοθέτησε αστέρες του box office, όπως ο Will smith, στην ταινία «I am legend» το 2007  τη Reese Witherspoon και το Robert Pattinson στην ταινία «Water for Elephants» το 2011. Μεταξύ 2013 και 2015, σκηνοθέτησε το “catching fire”, το “mockingjay part i & ii”, καθώς και την τριλογία Ηunger Games Saga, με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence. o Lawrence ένωσε ξανα τις δυνάμεις του με την αγαπημένη του ηθοποιό στην ταινία blockbuster του 2018 “Red Sparrow”. Ανακαλύψτε περισσότερα στο #joybydior.

  facebook twitter Instagram