5 δοκιμασμένα tips για να βρεις τον έρωτα

  Ο Matthew Hussey, συγγραφέας του bestseller Get the Guy και σύμβουλος σχέσεων μοιράζεται τα μυστικά του για να μπεις ξανά στο παιχνίδι του dating.

  5 δοκιμασμένα tips για να βρεις τον έρωτα

  Βρες χρόνο για την προσωπική σου ζωή
  Δεν μπορείς να βασίζεσαι μόνο στα apps ή στο Internet για γνωριμίες. Αν δεν έχεις χρόνο για ραντεβού, τότε πως περιμένεις να έχεις χρόνο για μια σχέση; Πρέπει να βρεις την ισορροπία για να χωρέσει κάποιος στη ζωή σου.

  Βγες να γνωρίσεις κόσμο
  Στο καφέ, στο σούπερ μάρκετ, στο γυμναστήριο. Αξιοποίησε όλες τις δραστηριότητές σου ώστε να κάνεις γνωριμίες και βασικά μην μένεις σπίτι.

  Γίνε πιο κοινωνική
  Μήπως στο γυμναστήριο έχεις τα ακουστικά στα αυτά σου; Τότε είναι δύσκολο να σε πλησιάσει κάποιος. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να δείχνεις και εσύ πιο ανοιχτή απέναντι σε μια προσέγγιση.

  Διεύρυνε τον κύκλο σου
  Ο λόγος που δεν γνωρίζεις νέο κόσμο, είναι επειδή κινείσαι πάντα στις ίδιες παρέες. Το καλύτερο είναι να βγαίνεις με μια single φίλη που έχει επίσης τη διάθεση για γνωριμίες και όχι με ζευγάρια.

  Εξέτασε τις επιλογές σου
  Αν κάθε μέρα πηγαίνεις στο ίδιο καφέ, στο οποίο δεν σε ενδιαφέρει κανείς, τότε απλά άλλαξε στέκι. Αντίστοιχα το ίδιο πρέπει να κάνεις και με το γυμναστήριο ή με τα events που πηγαίνεις.

  facebook twitter Instagram