5 τρόποι που ενισχύουν την ερωτική διάθεση

  Οι ειδικοί προτείνουν λύσεις για να ξαναμπούμε σε καλό mood για σεξ.

  Φωτογράφιση: Kayt Jones
  <p><strong>3. Αλλάξτε το σκηνικό</strong><br /> Βρείτε ένα μέρος που σας βγάζει από την καθημερινότητα. Πηγαίνετε σε ένα ξενοδοχείο, για ένα δείπνο ή για γεύμα με τον σύντροφό σας. Το να ξεφεύγετε από
  1 / 2

  Είναι οι γρήγοροι ρυθμοί, τα μεγάλα ωράρια στη δουλειά, το στρες, η ριγμένη ψυχολογία το τελευταίο διάστημα, η κακή οικονομική κατάσταση... Δεν αργεί να πέσει η λίμπιντο! Όμως σας αρέσει ο σύντροφός σας και δεν θέλετε να συνεχίσετε να απέχετε από το σεξ. Οι επιστημονικές έρευνες μίλησαν και σε αυτό το κομμάτι και δείχνουν ότι οι παρακάτω κινήσεις θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε τον ερωτικό εαυτό σας.

  1. Κάντε κάτι χαλαρωτικό
  Δώστε στον εαυτό σας χρόνο και ευκαιρίες να χαλαρώσει και να μην έχει λόγους και αφορμές για να στρεσαριστεί. Αυτό μπορεί να είναι ένα ντους, ένα μασάζ, ένα φλιτζάνι τσάι.

  2. Αλλάξτε τους κανόνες
  «Βγείτε ραντεβού σαν να είστε ζευγάρι που μόλις γνωρίστηκε και δοκιμάστε κάτι καινούριο και για τους δύο σας, όπως ένα μενού σε ένα εστιατόριο ή μια άλλη στάση στο σεξ» αναφέρει η Alicia Sinclair, εκπαιδεύτρια στο σεξ και CEO της εταιρείας The Cowgirl.

  facebook twitter Instagram