20 παιδικά βιβλία που θα γίνουν τα καλύτερα δώρα για το Πάσχα

  Φέτος χαρίστε σε παιδιά, ανίψια και βαφτιστήρια το εισιτήριο που θα τους ταξιδέψει σε κόσμους χάρτινους, γεμάτους συναρπαστικές ιστορίες και εικόνες που μαγνητίζουν το βλέμμα και προκαλούν τη σκέψη. Εμείς σάς προτείνουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες.

  Κείμενο: Γωγώ Καρκάνη
  <p>2. Αγάπη μου, της Astrid Desbordes (εκδ. Κόκκινο)</p> <p>«-Μαμά, πες μου... θα μ' αγαπάς πάντα;<br /> ρωτά ο Παύλος<br /> -Ε, αφού ρωτάς, θα σου πω ένα μυστικό...,<br /> του απαντά η μαμ
  1 / 20

  1. Ένα παιδί από βιβλία, των Oliver Jeffers & Sam Winston (εκδ. Ίκαρος)

  Ένα κορίτσι φτιαγμένο από βιβλία πλέει με τη σχεδία του σε μια θάλασσα λέξεων, ώσπου φτάνει στο σπίτι ενός αγοριού. Το προσκαλεί να ζήσουν μαζί μια περιπέτεια στον κόσμο των ιστοριών, εκεί όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν με τη δύναμη της φαντασίας. Οι δύο δημιουργοί, ο πολυβραβευμένος ζωγράφος και παραμυθάς Oliver Jeffers και ο εικαστικός Sam Winston, μεταφέρουν στους μικρούς αναγνώστες τη δική τους αγάπη προς το βιβλίο με τρόπο πρωτόγνωρο: στις φτιαγμένες από κείμενο εικόνες ενσωματώνονται σαράντα κλασικά έργα της παιδικής λογοτεχνίας.

  facebook twitter Instagram