Ο οίκος Natuzzi ξανά στην Ελλάδα

  Με προσκεκλημένες πολλές λαμπερές προσωπικότητες, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Natuzzi στην Ελλάδα.

  Ο οίκος Natuzzi ξανά στην Ελλάδα
  1 / 4

  Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την ελληνική αγορά, η COCO-MAT, με την πολύχρονη, διεθνή της εμπειρία στο χώρο του επίπλου, φέρνει ξανά τη Natuzzi στο νέο της κατάστημα στο Χαλάνδρι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 326.

  Οι δύο εταιρείες συμμερίζονται την ίδια μεσογειακή φιλοσοφία, σε σχέση με την αρμονία και σοφία της φύσης και το πάθος για χειροποίητη ποιότητα και κομψό σχεδιασμό. Στο νέο, μοντέρνο χώρο, εκθέτει τις τελευταίες τάσεις του επίπλου, όπου το στυλ και η ομορφιά συγχρονίζονται, για να δημιουργήσουν μια γνήσια ιταλική ατμόσφαιρα. Κάθε προϊόν Natuzzi φέρει την αυθεντική σφραγίδα ποιότητας made in Italy. Έπιπλα, κρεβάτια, καναπέδες, πολυθρόνες και πολλά είδη σπιτιού έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται μεταξύ τους και να υπηρετούν το όραμα της εταιρείας που είναι «αρμονία στο χώρο», καθώς οι αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμών διαφορετικών στυλ και υλικών μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

  www.natuzzi.gr, Λεωφ. Κηφισίας 326, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6894970
  Ώρες καταστημάτων:
  Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 – 18:00
  Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 21:00

  facebook twitter Instagram