Αδυνατίστε σε 3 μέρες!

  To κέντρο ευεξίας Cal-a-Vie στην Καλιφόρνια αποκαλύπτει µόνο στο ELLE το... πολύτιµο ολιστικό πρόγραµµά του, που εµπιστεύονται οι σταρ του Χόλιγουντ.

   

  Φωτογράφιση: Calzedonia
  <p><strong>To πρόγραμμα</strong><br /> Πώς αδυνατίζουν οι celebrities στην Καλιφόρνια; Η απάντηση που μας δίνει το Cal-a-vie βασίζεται στους εξής πυλώνες: διαλειμματική προπόνηση για τουλάχιστον 4 ώρε
  1 / 4

  Οι πιο ψαγµένοι σταρ των ΗΠΑ δεν κάνουν εξαντλητικές δίαιτες για να χάσουν βάρος και να αποκτήσουν πιο νεανική όψη. Οι Τζούλια Ρόµπερτς, Νάταλι Πόρτµαν, Ούµα Θέρµαν και Τοµ Φορντ επιλέγουν µια ολιστική προσέγγιση, αυτή που τα τελευταία χρόνια υποστηρίζουν και οι επιστήµονες ως την ιδανική λύση για να απαλλαγούµε από τα περιττά κιλά και να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας. Ετοιμαστείτε για ένα δυνατό τριήμερο, γεμάτο διαλειμματική προπόνηση, ασκήσεις αποθεραπείας, μενού με οργανικές, εποχιακές τροφές και αρκετά ομαδικά προγράμματα. Το τριήμερο που μας προτείνει το βραβευμένο θέρετρο υγείας Cal-a-vie, όπου καταφεύγουν όλοι οι παραπάνω σταρ, ενδυναμώνει σώμα και μυαλό, χαρίζει γράμμωση στο κορμί με άσκηση τουλάχιστον 5 ωρών ημερησίως, καίει το περιττό λίπος, κάνει τη θέληση ατσαλένια. Οι επιστήμονες του διάσημου κέντρου ευεξίας µοιράζονται αποκλειστικά µε τους αναγνώστες της ελληνικής έκδοσης του ELLE το µενού και το πρόγραµµα αξίας 4.400 δολαρίων που θα µας εµπνεύσει να το ακολουθήσουµε ώστε να αδυνατίσουμε.

  facebook twitter Instagram