Προλαβαίνεις πριν την πλαζ να χάσεις τα 4 περιττά κιλά (σε 2 εβδομάδες)

  Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Ευμένης Καραφυλλίδης προτείνει ένα μενού συνδυαστικά με στρατηγικές που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το βάρος που πήρατε το προηγούμενο διάστημα.

  Φωτό: @carlydiamondstone/instagram
  <p><strong>Δευτέρα</strong><br /> <strong>Πρωινό:</strong> 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, 1 κ.γ. μέλι, 1 κ.γ. μαργαρίνη, 1 φλιτζ. καφέ <strong>Σνακ:</strong> Γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι <strong>Μεσημεριανό
  1 / 4

  Η κοιλιά σας έχει πρηστεί και το εφαρμοστό σας παντελόνι δεν σας κάνει πια. Μέσα σε ένα μήνα πήρατε πάνω από τέσσερα κιλά χωρίς να το καταλάβετε. Τώρα, όσο κι αν προσπαθείτε, δεν μπορείτε να χάσετε ούτε γραμμάριο. Έχετε επιστρέψει στη δουλειά σας και είστε καθηλωμένες σε ένα γραφείο. Ο διατροφολόγος Ευμένης Καραφυλλίδης επισημαίνει ότι αυτό που χρειάζεστε είναι να μπείτε σε πρόγραμμα και να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Ο ίδιος αναφέρει: «Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κατανοήσει την αξία και την ανάγκη για μια ισορροπημένη δίαιτα, αλλά οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής καθιστούν δύσκολη την επίτευξη αυτού του στόχου. Είναι εύκολο να ακολοθούμε τις συμβουλές των ειδικών και να τρεφόμαστε σωστά όταν είμαστε στο ήρεμο περιβάλλον του σπιτιού μας, αλλά όταν περνάμε 12 ώρες την ημέρα στο γραφείο αυτό αποτελεί ένα μεγάλο καθημερινό στοίχημα». Για να τα καταφέρετε, ο ίδιος σας προτείνει ένα εβδομαδιαίο μενού.
  Γυρίστε σελίδα για να δείτε το πρόγραμμα διατροφής.

  facebook twitter Instagram