Τέλειο κορμί: Πώς θα χάσετε σε χρόνο dt το λίπος από τα «δύσκολα» σημεία

  Θέλετε να βελτιώσετε τη σιλουέτα σας; Να σμιλέψετε τους γλουτούς σας και την κοιλιά; Μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος υπόσχεται άψογο σώμα για μια ζωή.

  <p><strong>Πρώτη φάση: Λιγότερη άσκηση</strong><br /> Ονομάζεται Eat Less, Exercise Less (Φάτε λιγότερο, ασκηθείτε λιγότερο, ELEL) και συνδυάζει τη μείωση των θερμίδων και της άσκησης (ή, αν μέχρι τώρ
  1 / 4

  φώτο: pinterest.com

  Μια διαφορετική στρατηγική έρχεται να αναζωπυρώσει τις ελπίδες σας για τέλειο κορμί χωρίς κόπο. Σχεδιάστηκε από τους φυσικοπαθητικούς, ειδικούς στην εναλλακτική ιατρική Τζέιντ και Κεόνι Τέτα, παρουσιάζεται στο νέο βιβλίο τους Lose Weight Here (Χάστε βάρος εδώ, εκδ. Rodale Books) και σας παρακινεί να αναθεωρήσετε τη συμβατική προσέγγιση «Τρώτε λιγότερο, ασκηθείτε περισσότερο».

  Ο παραδοσιακός συνδυασμός έντονης άσκησης και υποθερμιδικής διατροφής, σύμφωνα με τους συγγραφείς, στρεσάρει το σώμα θέτοντάς το σε κατάσταση λιμοκτονίας. Έτσι το ωθεί να επιβραδύνει το μεταβολισμό του, να διαφυλάξει τα αποθέματα λίπους του, ενισχύοντας την πείνα και τις λιγούρες. Τι αντιπροτείνουν; Ένα πρόγραμμα το οποίο σας προκαλεί να ξεχάσετε όσα ξέρετε.

  Χωρίζεται σε δύο φάσεις, διάρκειας δύο εβδομάδων η καθεμία, που εναλλάσσονται διαρκώς μέχρι να πετύχετε το στόχο σας. Υπολογίστε ότι θα χρειαστείτε περίπου 2 εβδομάδες για να δείτε διαφορά, συνολικά 2-3 μήνες αν θέλετε να χάσετε μέχρι 15 κιλά ή 3-12 μήνες σε περίπτωση που επιδιώκετε μεγαλύτερη απώλεια βάρους. Όπως διευκρινίζουν οι εμπνευστές του, είναι πρακτικά ανέφικτο να συρρικνώσετε μόνο μία περιοχή του σώματος, αλλά ακολουθώντας τις συμβουλές τους θα κάψετε ομοιόμορφα λίπος παντού.

   

  facebook twitter Instagram