Η νέα super άφιξη της Μυκόνου που αξίζει (πραγματικά) να γνωρίζεις

  Το συζητούν ήδη οι jet-setters στις παρέες τους και το βάζουν στις λίστες τους με τα must see οι instagrammers, influencers και celebrities που θα βρεθούν αυτές τις μέρες στο νησί. Πρόκειται για το Kenshō Psarou Lounge που μόλις άνοιξε τις πύλες του στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Μυκόνου και έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση.

  Η νέα super άφιξη της Μυκόνου που αξίζει (πραγματικά) να γνωρίζεις
  Η νέα super άφιξη της Μυκόνου που αξίζει (πραγματικά) να γνωρίζεις
  4 / 23

  Το Kenshō Psarou Lounge αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο στους διαμένοντες του Kenshō Psarou αλλά και στους εξωτερικούς επισκέπτες που επιθυμούν να ζήσουν αυτή τη μοναδική και πολυτελή γαστρονομική εμπειρία.

  Το μενού του εστιατορίου επιμελήθηκε ο Μυκονιάτης Σεφ Ιπποκράτης. Είναι εμπνευσμένο από τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στους θησαυρούς της θάλασσας. Τα αρώματα και οι πρώτες ύλες της Ελλάδας συνδυάζονται με ιαπωνικές και περουβιανές γεύσεις, δημιουργώντας γαστριμαργικά αριστουργήματα. Ιδιαίτερης μνείας χρήζουν το raw bar με φρέσκα οστρακοειδή και θαλασσινά που συνδυάζονται ιδανικά με top champagnes, κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα καθώς και τα signature cocktails, τα οποία μπορεί να απολαύσει κανείς στον υψηλής αισθητικής χώρο του Kenshō Bar.

  Το ταξίδι στις γεύσεις ολοκληρώνεται με τις πιο γλυκές προτάσεις του κορυφαίου pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλου, ο οποίος δημιουργεί με ελληνικά στοιχεία, αναφορές στη γαλλική ζαχαροπλαστική και αρώματα Ανατολής.

  Κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο Kenshō Psarou Lounge οι βραβευμένοι electrical violinists DuoViolins, George Gaitanos & Dimitris Isaris, κάνουν με το βιολί τους τη νύχτα ακόμα πιο μαγική.  

  Info: kenshomykonos.com

  facebook twitter Instagram