Σε αυτό το wine bar θα απολαύσεις τις ωραιότερες καλοκαιρινές βραδιές

  Στην γοητευτική γειτονιά του Θησείου έστησαν με αγάπη, γνώση και κέφι το Caravin Wine Bar η Αγγελική Γκινοπούλου και η Άννα Χρυσκιώτη. Η αγάπη τους για τα ταξίδια και το κρασί χάρισε την έμπνευση για αυτό τον όμορφο οινικό χώρο.

  Της Νίκης Μηταρέα
  Σε αυτό το wine bar θα απολαύσεις τις ωραιότερες καλοκαιρινές βραδιές
  1 / 2

  Περιβάλλον χαλαρό, ξώχαρο με το καλό γούστο να περισσεύει, μπάρα κομψή όλο ζωντάνια που διακοσμείται έξυπνα με τις vintage  βαλίτσες ταξιδιού. Η ματιά ταξιδεύει στην κάβα με τους οινικούς θησαυρούς, τις κρεμαστές γλάστρες με τις φτέρες, τα άφθονα κεριά και τις χαρούμενες πινελιές που χαρίζουν οι πολύχρωμες μαξιλάρες.

  Οι φιλόξενες οικοδέσποινες θα φροντίσουν να περάσεις ευχάριστα, θα σε ξεναγήσουν στην καλοστημένη και με καλή τιμολόγηση οινική λίστα με επιλογές από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα. Θα επιλέξεις το κρασί που θα σε συντροφεύσει. Δεν θα το πιείς ξεροσφύρι. Η κουζίνα  ετοιμάζει πιάτα νόστιμα που αναβλύζουν  αρώματα από όλη την Ελλάδα αλλά και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών που θα συνοδεύσουν τον οινικό σύντροφο για να μεγεθύνεις την απόλαυση. Οι μουσικές είναι ευχάριστες και θα  αφεθείς στο πνεύμα της χαράς. Το κρασί είναι ταξίδι. Αξίζει να το ζήσεις στην αλέγκρο ατμόσφαιρα του Caravin Wine Bar. Θα γίνει το στέκι σου.

  Info: Caravin Wine Bar , Ακάμαντος 11, Θησείο, Τηλ.211-40.03.962.

   

  facebook twitter Instagram