Το ωραιότερο εστιατόριο της Μυκόνου

  Επισκεφτήκαμε το bohemian luxury Principote στην παραλία του Πανόρμου και δοκιμάσαμε τις νέες γεύσεις της κορυφαίας σεφ Αυγερίας Σταπάκη. 

  <p>Η Αυγερία Σταπάκη υπογράφει τις ιδιαίτερες γεύσεις του Principote.</p>
  <p>Η προσεγμένη πολυτελής διακόσμηση καθιστούν το Principote το απόλυτο hotspot.</p>
  5 / 6

  Στο Principote θα γευματίσετε με θέα την παραλία Πάνορμος.

  Το elegant bohemian στυλ, η μοναδική θέα στη θάλασσα, η χαλαρή ατμόσφαιρα και η εξαιρετική κουζίνα είναι μερικά μόνο από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης συνταγής πίσω από το εστιατόριο Principote, ένας all-day παράδεισος στη Μύκονο.

  Η υπέροχη διακόσμηση με τις έθνικ πινελιές, τα μποέμ στοιχεία, η παραλία του Πανόρμου, οι προσεγμένες λεπτομέρειες, συνθέτουν μια ζεν ατμόσφαιρα που κάνει το καλοκαίρι ακόμα πιο απολαυστικό. Εκτός από τη διακόσμηση όμως, όλοι μιλούν και για την ταλαντούχα σεφ Αυγερία Σταπάκη, που δημιουργεί αριστουργήματα στην κουζίνα.

  Το μενού της Αυγερίας Σταπάκη και της ομάδας της περιλαμβάνει πρωτότυπα πιάτα που είναι εμπνευσμένα από την απλή μεσογειακή κουζίνα και φανερώνουν την αγάπη της σεφ για τις ολόφρεσκες, διαλεγμένες με το χέρι πρώτες ύλες. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης μια πλούσια λίστα εξαιρετικών κρασιών, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

  Info: www.facebook.com/panormosbeach/

  facebook twitter Instagram