Δείτε επίσης

   4 όμορφα μπαζάρ για δώρα

   Ιστορικά βιβλία, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια κ.ά μπορείτε να προμηθευτείτε σε χαμηλές τιμές αυτές τις μέρες και παράλληλα να στηρίξετε προσπάθειες που αξίζουν την προσοχή μας.

   Φωτογράφιση: Andreas Achmann
   4 όμορφα μπαζάρ για δώρα

   Αθήνα
   Μπαζάρ βιβλίων στα ΑΣΚΙ έως 23/12

   Τα Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ), με την υποστήριξη των Φίλων των ΑΣΚΙ, οργανώνουν μέχρι και αύριο, 23 Δεκεμβρίου, παζάρι βιβλίων και περιοδικών (Σαρρή 14, 3ος όροφος). Σας περιμένουν παλιά και νέα βιβλία και ιδίως σπάνια και εξαντλημένα για τη σύγχρονη ιστορία και την ιστορία της αριστεράς στην Ελλάδα. Θα υπάρχουν ακόμη λογοτεχνικές εκδόσεις, λευκώματα, περιοδικά, οι νέες και οι παλιές εκδόσεις των ΑΣΚΙ. Ώρες: 10-8.30. www.askiweb.eu

   «Oneiro Christmas park» στο Ζάππειο έως 8/1
   Μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στήνεται στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, στο «Oneiro Christman Park», όπου θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε γλυκά σοκολάτας, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, φαγητό, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιδικά βιβλία, γκραβούρες και είδη λαϊκής τέχνης. Ζάππειο, 8/1, καθημερινές 12-10, Σάββατο & Κυριακή 10πμ-12μμ, είσοδος ελεύθερη.

   Εορταστικό χωριό στα Αηδονάκια έως 18/1
   Το γνωστό λούνα παρκ «Τα αηδονάκια» προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να απολαύσουν ένα «Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Εκεί θα βρείτε δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια και παραμύθια (στο χωριό του Άη Βασίλη), μουσείο μαμούθ, έκθεση γλυπτών στον πάγο, παγοδρόμιο, πρωτότυπα παιχνίδια, παραστάσεις και φυσικά πλούσια χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά, ζαχαρωτά. Λεωφ. Κηφισίας 89 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι, ώρες: καθημερινές 4-11, Σαββάτο-Κυριακή, γιορτές 11-11μμ, τηλ.: 210 6198274.

   Θεσσαλονίκη
   Στηρίζοντας το Χαμόγελο του Παιδιού έως 31/12

   Η γνωστή ΜΚΟ που έχει δομές φιλοξενίας για παιδιά διοργανώνει μπαζάρ τις ώρες των καταστημάτων (Αγίας Σοφίας & Ερμού). Στο κιόσκι του θα βρείτε γιορτινές, πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη. Πληροφορίες στο τηλ.: 2310 250160.

   facebook twitter Instagram