3 εύκολα tips που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις σωστά την ημέρα σου

  Ανακαλύψαμε μικρά μυστικά ευεξίας που θα κάνουν τα πρωινά σου λίγο πιο ευχάριστα ενώ θα σου ανεβάσουν την διάθεση σε λίγα μόνο λεπτά. Γιατί όπως όλοι ξέρουμε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

  <p>φωτο: <a href= https://www.pinterest.co.uk/pin/ASIb562nD7N-0t-0mPp0H-OyH3KcN-XziVVGWIOvsQF7D4OQIAiw56A/ target= _blank >pinterest.com</a></p>

  φωτο: pinterest.com

  1. Πάρε μολύβι και χαρτί

  Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να "αδειάσεις" το μυαλό σου από τις έγνοιες της ημέρας και τις υποχρεώσεις της επόμενης που σε κρατούν ξύπνια για ώρες: σημείωσε την to-do list της αυριανής μέρας με σειρά προτεραιότητας. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσεις να επικεντρωθείς στην χαλάρωση και την ηρεμία που θα σου χαρίσουν έναν βαθύ και αναζωογονητικό ύπνο και την ενέργεια να καταφέρεις όλα όσα θες.

  2.  Πάρε βαθιές ανάσες όταν ξυπνήσεις

  Μπορεί να ακούγεται απλό αλλά πολλές φορές εκεί κρύβονται οι πιο αποτελεσματικές λύσεις. Μόλις ανοίξεις τα μάτια σου πάρε βαθιές ανάσες για δυο λεπτά αντί να πατήσεις snooze ή να τσεκάρεις αμέσως τα social media. Έτσι όχι μόνο οξυγονώνεται επαρκώς ο εγκέφαλος και μειώνεται το στρες αλλά χαλαρώνουν οι μύες και υποχωρούν  τα συμπτώματα των ημικρανιών.

  3. Διάλεξε το outfit σου (και ετοίμασε και μια εναλλακτική) από το προηγούμενο βράδι

  Έχει συμβεί σε όλες μας: έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας το τέλειο σύνολο αλλά όταν έρχεται το πρωί και το δοκιμάζουμε, κάτι μας χαλάει την εικόνα. Έτσι χάνουμε χρόνο, απογοητευόμαστε και πέφτει η αυτοπεποίθησή μας. Τι μπορείς να κάνεις για να το αποφύγεις; Κάνε τους στιλιστικούς σου πειραματισμούς και κατέληξε στον συνδυασμό που προτιμάς από το προηγούμενο βράδι. Θα εξοικονομήσεις χρόνο και θα καταφέρεις να φορέσεςι τα ρούχα σου με πρωτότυπους τρόπους που ίσως δεν σου περνούν από το μυαλό όταν ετοιμάζεσαι βαριεστημένα το πρωί.

  facebook twitter Instagram