3 τάσεις στην ευεξία

  Δροσιστικά smoothies, φυσικά καλλυντικά και αντιηλιακή προστασία με νέους αντιοξειδωτικούς παράγοντες μας κάνουν να χαμογελάμε αυτό το καλοκαίρι.

  Φωτογράφιση: Θανάσης Κρίκης
  3 τάσεις στην ευεξία

  Καθαρές τροφές, αντιηλιακή προστασία και πιο φυσικές καλλυντικές συνθέσεις είναι τρεις μεγάλες τάσεις που μας κάνουν ομορφότερες και νεότερες! Μάθετε περισσότερα:

  Clean food: Η διατροφή πλούσια σε λαχανικά και φρούτα βελτιώνει την υγεία μας και αποτρέπει την εμφάνιση πολλών νόσων. Ακόμα και στην έξοδό μας μπορούμε να απολαύσουμε smoothies αντί για κοκτέιλ. Ενδεικτικά, το νέο καλοκαιρινό smoothie που βρήκαμε στην πόλη είναι το Energy Bliss, πλούσιο σε βιταμίνη C (πορτοκάλι), κάλλιο (μπανάνα), αντιγηραντική βιταμίνη Α (αχλάδι, μήλο), αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε (φουντούκια). Στο Canal Cafe, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Info: canalcafe.gr

  Βιταμίνες στα αντιηλιακά: Οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες μειώνουν τις επιπτώσεις της οξείδωσης στο δέρμα από παράγοντες όπως η ηλιοφάνεια. Η λουτεΐνη, καροτενοειδές που προστατεύει το δέρμα από το φάσμα του ορατού (μπλε) φωτός (το βρίσκουμε στο σπανάκι, το μπρόκολο κ.α.), και η βιταμίνη Β μπαίνουν στη νέα σειρά αντιηλιακών φαρμακείου Suncare cream gel της Version.

  Secluded beauty. Τα καλλυντικά γίνονται πιο green! Τα συγκεκριμένα που ακούμε ολοένα περισσότερο είναι  100% φυσικά και παράγονται στα εργαστήρια του Άγιου Όρους. Ξεχωρίζουν η αντιγηραντική σειρά ενυδάτωσης με γάλα γαϊδούρας σε περιεκτικότητα 50% αλλά και η κηραλοιφή Νάρκισσος για τους μυϊκούς πόνους. mountathos-eshop.com

  facebook twitter Instagram