Γιατί οι celebrities ζητούν αυτό το μασάζ με βεντούζες

  Κινήσεις και εργαλεία που κινητοποιούν την κυκλοφορία ανώδυνα έχουν στόχο να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε ξανά λεία πόδια χωρίς κυτταρίτιδα μέχρι να βγούμε στην παραλία.

  Φωτογράφιση: Riccardo Tinelli
  Γιατί οι celebrities ζητούν αυτό το μασάζ με βεντούζες

  Οι ειδικοί που πολεμούν την κυτταρίτιδα με κάθε μέσο γνωρίζουν καλά ότι σπάνια μία μέθοδος μόνη της δουλεύει. Έτσι, ενέσεις, μασάζ και συσκευές που κινητοποιούν το λεμφικό σύστημα να απαλλαγεί από τις τοξίνες και την κατακράτηση είναι μερικές από τις τεχνικές που βρίσκονται στο προσκήνιο ως μονοθεραπεία ή συνδυαστικά με άλλες. Η τάση που βρέθηκε πάλι στα φώτα της δημοσιότητας είναι το μασάζ με τις βεντούζες, μέθοδο στην οποία καταφεύγουν αθλητές και celebrities για την αποκατάσταση των τραυματισμών και τη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

  Όπως μας αποκαλύπτουν ειδικοί από το κέντρο Relief Massage, στη συγκεκριμένη διαδικασία η φυσιοθεραπεύτρια του χώρου κάνει μαλάξεις με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων (ένα κοκτέιλ που περιέχει και έλαιο δάφνης που ενισχύει τη λιποδιάλυση και την αποτοξίνωση) και χρήση βεντούζων με σκοπό να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Το συγκεκριμένο μασάζ για την κυτταρίτιδα έχει και διουρητικές ιδιότητες και ωφελεί σε περίπτωση κατακράτησης υγρών. Η τεχνική δεν προκαλεί πόνο, είναι πιθανόν όμως μετά το τέλος της θεραπείας να δημιουργηθούν κάποιοι μώλωπες, ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματος.

  Η μέθοδος αποφεύγεται όταν υπάρχουν θρομβώσεις ή καρδιολογικά προβλήματα και έντονες ευρυαγγείες.
  Info: Relief massage, τηλ.: 213 0001215.

   

  facebook twitter Instagram