Μάθαμε το workout της Alicia Vikander για κορμί σούπερ ηρωίδας

  Για το ρόλο της Lara Croft, η Σουηδή ηθοποιός έχτισε κοιλιακούς που κόβουν πραγματικά την ανάσα. Αυτό είναι το πρόγραμμά της.

  της Γιώτας Μαστρογιαννοπούλου
  <p><strong>Τα μυστικά του trainer</strong><br /> Η προετοιμασία της Alicia Vikander ξεκίνησε επτά μήνες πριν τα γυρίσματα. Το πρόγραμμά της περιλάμβανε καθημερινά άρση βαρών με μπάρα (6 μέρες την εβδο
  1 / 3

  Η Σουηδή ηθοποιός όχι μόνο έκλεψε την καρδιά του hot Michael Fassbender και τον παντρεύτηκε στην  Ίμπιζα, αλλά ετοιμάζεται να κατακτήσει και τους φαν των ταινιών δράσης με τις ριψοκίνδυνες φιγούρες της. Η νέα Lara Croft (η ταινία Tomb Raider αναμένεται στις αίθουσες το 2018), δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την προκάτοχό της Angelina Jolie. Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της με το χαρακτηριστικό “ab crack” στη μέση μοιάζουν σαν αποτέλεσμα photoshop, στην πραγματικότητα όμως η πρώην μπαλαρίνα με την αιθέρια σιλουέτα, ρίχτηκε στα βαθιά για να χτίσει το δυνατό μυώδες κορμί της, ακολουθώντας με στρατιωτική πειθαρχία ένα σκληρό πρόγραμμα. Τη δύσκολη αποστολή ανέλαβε ο Magnus Lygdbäck, υπεύθυνος και για το σώμα του Alexander Skarsgard στο φιλμ Ταρζάν, ο οποίος εφάρμοσε την άκρως απαιτητική Magnus Method. Αναζητήστε τη Magnus Method στο You Tube.

  facebook twitter Instagram