Αυτός είναι ο σέξυ πρώην της Meghan Markle

  O σεφ Cory Vitiello, γνωστός και ως Jamie Oliver του Καναδά, και η σύντροφος του πρίγκιπα Harry έζησαν ένα μεγάλο έρωτα. Γιατί όμως χώρισαν;

  Αυτός είναι ο σέξυ πρώην της Meghan Markle
  1 / 4

  Ο Cory Vitiello και η Meghan Markle ήταν ζευγάρι για δύο χρόνια, μάλιστα χώρισαν λίγες εβδομάδες πριν η ηθοποιός γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry. O Cory είναι από το Τορόντο του Καναδά, εκεί δηλαδή που έμενε και η Meghan όσο πρωταγωνιστούσε στη σειρά Suits. Θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς σεφ της χώρας.

  Αν και εύχεται στην πρώην του τα καλύτερα για το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, φαίνεται πως αυτή η σχέση δεν του άφησε και την καλύτερη γεύση. Τη χαρακτηρίζει... primadonna, λόγω της συμπεριφοράς της, την κατηγορεί πως εκμεταλλευόταν τη φήμη της για να κλείνει τραπέζι σε ακριβά εστιατόρια. Αυτό όμως πως τον εκνεύρισε περισσότερο είναι πως παρουσίασε μια συνταγή του με ζυμαρικά ως δική της.

  Η Meghan Markle σίγουρα αδιαφορεί για τα σχόλια. Σε ένα μήνα παντρεύεται με τον αγαπημένο της πρίγκιπα Harry και θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

   


   

  facebook twitter Instagram