Οι pop stars που γεννήθηκαν πλούσιοι

  Πετυχημένοι, δημοφιλείς και εκατομμυριούχοι. Οι συγκεκριμένοι σταρ όμως δεν περίμεναν την καριέρα τους να απογειωθεί για να αποκτήσουν λεφτά, καθώς προέρχονταν ήδη από πολύ πλούσιες οικογένειες. Δείτε ποιοι είναι αυτοί που μεγάλωσαν από μικροί σε πολυτελείς βίλες και δεν τους έλειψε ποτέ τίποτα. 

  Lady Gaga

  To όνομα της Stefani Joanne Angelina Germanotta. Μεγάλωσε στην πιο ακριβή περιοχή του Μανχάταν και ο πατέρας της Joseph Germanotta ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης εταιρίας με δραστηριοποίηση στις Ιντερνετικές συνδέσεις. Η ίδια φοίτησε στα καλύτερα σχολεία και όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι ο πατέρας της ήταν δίπλα της και την στήριξε οικονομικά βοηθώντας τη στο ξεκίνημά της, με συμφωνία όμως ενός χρόνου. Αν δεν τα κατάφερνε μέσα σε αυτό το διάστημα θα επέστρεφε στις σπουδές της. Κάτι βέβαια που όλοι ξέρουμε ότι δεν χρειάστηκε.

  Lana Del Rey

  Το όνομά της Lizzy Grant. Κόρη του άντρα που ίδρυσε την Web Media Properties. Πριν γίνει γνωστή ως Lana Del Rey φοίτησε στο Kent. Το 2010 το single «Video Games» εκτοξεύθηκε στα ύψη όμως σίγουρα σε αυτή την τεράστια και ξαφνική επιτυχία της, συνέβαλε όπως λένε και η περιουσία της που ήδη άγγιζε τα $245,000,000.

  Adam Levine

  Προέρχεται κι αυτός από πλούσια οικογένεια. Ο μπαμπάς του Fred Levine είχε ιδρύσει την επιτυχημένη αλυσίδα πώλησης ρούχων M. Frederic. Ο Adam μεγάλωσε με όλες τις ανέσεις και φοίτησε στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία. Η μετέπειτα επαγγελματική του πορεία είναι γνωστή, με την περιουσία του να ξεπερνά τα 35 εκατομμύρια δολάρια.

  Miley Cyrus

  Γεννήθηκε το 1992 και την ίδια χρονιά ο μπαμπάς της Billy Ray Cyrus είδε την επιτυχία του Archy Breaky Heart να χτυπάει κόκκινο στα Billboard Country Charts, με πωλήσεις που ξεπέρασαν το 1,4 εκατ. Ο πατέρας της είχε ήδη μεγάλη περιουσία, η οποία κάθε χρόνο αυξανόταν και περισσότερο. Μετά την πρώτη τηλεοπτική επιτυχία της Miley «Hanna Montana» άγγιξε τα 150 εκατομμύρια δολάρια.

  Taylor Swift

  Μεγάλωσε μεταξύ ενός παραθαλάσσιου εξοχικού στο Νιου Τζέρσι και ενός αγροκτήματος 11 στρεμμάτων με άλογα στην Πενσιλβάνια. Ο πατέρας της Scott Kingsley Swift ήταν οικονομικός σύμβουλος στη Merrill Lynch και η μητέρα της στέλεχος μάρκετινγκ σε επενδυτική εταιρία. Οι γονείς της την στήριξαν οικονομικά στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα και ο πατέρας της χρηματοδότησε τη δισκογραφική της εταιρία.

  facebook twitter Instagram