Πώς θα δώσετε αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας

  Ο χώρος μας πρέπει να είναι φωτεινός και να μας προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για χαλάρωση. Ήσυχα χρώματα, λουλούδια και αρμονικά συνδυασμένα διακοσμητικά αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία. Μέσα από τον λογαριασμό @smpliving βρήκαμε μοναδικές ιδέες!

  Πώς θα δώσετε αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας
  1 / 9

  Πείτε όχι στις πολύ φορτωμένες  και μονότονες βιβλιοθήκες. Στα ράφια τους κάντε συνθέσεις με γλαστράκια, βάζα, κορνίζες που δένουν αρμονικά μεταξύ τους και δίνουν μια πιο ανάλαφρη αίσθηση στο καθιστικό.

  Ένα φωτιστικό με ιδιαίτερη βάση, βιβλία με όμορφα εξώφυλλα και 2-3 βάζα μπορούν να μεταμορφώσουν το μπουφέ σας!

  Τα φρέσκα λουλούδια είναι must στη διακόσμηση καθώς αλλάζουν την ενέργεια του χώρου, δίνουν χρώμα σε βαρετές γωνιές και γεμίζουν με τον καλύτερο τρόπο τα άδεια σημεία.

  Επιλέξτε δίσκους μέσα στους οποίους θα στολίσετε αρωματικά κεριά, κακτάκια και ό,τι άλλο διακοσμητικό σας ταιριάζει και σας φτιάχνει τη διάθεση.

  Δώστε χρώμα με μαξιλαράκια σε διαφορετικά prints. Πάρτε στοιχεία απ' τον χώρο και δέστε τα με λεπτομέρειες στον καναπέ ή στο κρεβάτι σας.

  Γενικότερα αφαιρώντας την πολλή φασαρία και επιλέγοντας μια πιο μίνιμαλ αισθητική, πετυχαίνετε ένα άρτιο και cozy αποτέλεσμα.

  facebook twitter Instagram