Αυτά είναι τα ωραιότερα νυφικά για bohemian girls

  Η ομορφότερη ημέρα της ζωής σας θα είναι ακριβώς όπως την είχατε φανταστεί, βγαλμένη από παραμύθι.  Αφήστε το atelier Made Bride by Antonea της σχεδιάστριας Δήμητρας Αντωνέα, να δημιουργήσει για εσάς το πιο υπέροχο bridal φόρεμα.

  Φωτογράφιση: Sotiris Tsakanikas Photography, event planner: Only for You
  Αυτά είναι τα ωραιότερα νυφικά για bohemian girlsΑυτά είναι τα ωραιότερα νυφικά για bohemian girls
  1 / 3

  Το νυφικό σας πρέπει να είναι μοναδικό, όσο και τα συναισθήματά σας, ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλετε να ξυπνήσετε ποτέ. Η σχεδιάστρια Δήμητρα Αντωνέα, πίσω από atelier Made Bride by Antonea, υπόσχεται να δημιουργήσει για εσάς την πιο παραμυθένια δημιουργία που θα συνοδεύει την ωραιότερη στιγμή σας δίπλα στον αγαπημένο σας.

  Επιλέξτε είτε κάποιο σχέδιο από τις exclusive collections που παρουσιάζει ετησίως, είτε κάποια παραλλαγή, δημιουργώντας ένα εντελώς νέο φόρεμα αποκλειστικά για εσάς. Τα σχέδια της διέπονται από νεανικό ενθουσιασμό και οι ευέλικτες τεχνοτροπίες που χρησιμοποιεί μετουσιώνονται σε απρόσμενους και ευφάνταστους συνδυασμούς.

  Ξεχωρίσαμε τις χειροποίητες δημιουργίες με τις ντελικάτες διαφάνειες, την αέρινη υφή και τις δαντελένιες λεπτομέρειες. Συνδυάστε τες με ένα φλόραλ στεφάνι στα μαλλιά και έχετε το τέλειο μποέμ σκηνικό για τους γάμους του καλοκαιριού. Επισκεφτείτε τη Δήμητρα Αντωνέα στο ατελιέ της μέσα σε ένα άνετο και φιλικό κλίμα, μοιραστείτε μαζί της τις ιδέες σας και δείτε το όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα.

  Info: Made Bride by Antonea
  E-mail: ant.dimitra@gmail.com
  Web: www.madebride.gr
  Fb: Made Bride by Antonea
  Τηλ.: 2130052111, 6937151114

   

  facebook twitter Instagram