Κοτόπουλο μαριναρισμένο σε σόγια με μελιτζάνες

Κοτόπουλο μαριναρισμένο σε σόγια με μελιτζάνες
(Προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 5΄)

Υλικά για 2 άτομα

2 στήθη κοτόπουλου
2 μικρές μελιτζάνες
1 κ.γ. σουσάμι
1 κ.γ. σπόρους φρέσκου κόλιαντρου
Για τη μαρινάτα:
1 κρασοπότηρο σόγια σος
1 κ.σ. κρασί λευκό μοσχάτο

1. Ανακατεύετε μέσα σε ένα μπολ τη σόγια σος και το κρασί.
 
2. Κόβετε τα στήθη του κοτόπουλου σε μπαστουνάκια και τα βάζετε μέσα στο μείγμα σόγιας-κρασιού.
 
3. Σε άλλο σκεύος τοποθετείτε τις μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες και τις ραντίζετε με λίγη μαρινάδα.
 
4. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το κοτόπουλο για 3΄ και τις μελιτζάνες για 1΄ την κάθε πλευρά.
 
5. Σερβίρετε ζεστό, πασπαλισμένο με το σουσάμι και το κόλιαντρο.

facebook twitter Instagram