Αν τα μαλλιά σου είναι εύθραυστα δες εδώ

  Σε προβληματίζει πώς θα επαναφέρεις την λάμψη και την απαλότητα τους; Το μυστικό βρίσκεται στην ενυδάτωση και στην αναζωογόνηση της τρίχας από το εσωτερικό της. Σου δείχνουμε παρακάτω πώς θα το πετύχεις.

  <p>Leave-in κρέμα ενυδάτωσης Fructis Hydra Aloe-Air Dry Cream της Garnier.</p>
  1 / 5

  Λόγω έλλειψης λιπιδίων και νερού στην επιδερμίδα του κεφαλιού και στο εξωτερικό περίβλημα της τρίχας, τα λέπια ανοίγουν. Έτσι τα μαλλιά γίνονται άγρια, θαμπά και στις άκρες παρατηρείται ψαλίδα. Με την ηλικία και ιδιαίτερα με τις τεχνικές εργασίες (βαφές, εργαλεία styling), το πρόβλημα χειροτερεύει. Επίσης η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, το δυνατό βούρτσισμα και το λούσιμο φθείρουν την τρίχα και εντείνουν την ξηρότητα.
  Ποια ρουτίνα φροντίδας να ακολουθήσω;
  Χρησιμοποίησε μάσκα θρέψης μία φορά την εβδομάδα. Άπλωσε την κρέμα στα μαλλιά και αφησέ τη για 2 λεπτά, τα οποία είναι αρκετά για να τα κάνει ευκολοχτένιστα και απαλά.

  Οι σύμμαχοι σου
  Οροί νεότητας: Ενισχύουν κάθε τρίχα προσφέροντας πλούσιο όγκο και διατηρώντας την ισορροπία στο δέρμα της κεφαλής. Εφάρμοσε λίγες δόσεις από το σέρουμ ομοιόμορφα κατευθείαν στις ρίζες των μαλλιών και κάνε απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων με κυκλικές κινήσεις.

  Ενυδάτωση πρωί-βράδυ: Κρέμες και μάσκες με μαλακτικές ιδιότητες που δεν ξεβγάζονται (leave-in) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας όσο κοιμάσε. Αυτοί οι σύμμαχοι για απαλά, λαμπερά και λιγότερο ατίθασα μαλλιά έχουν ελαφριά υφή και είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να ενυδατώνουν, να ξεμπερδεύουν και να θρέφουν την τρίχα χωρίς να την βαραίνουν. 

  Φωτογραφία από @martalozanop

  facebook twitter Instagram