Λεπτά μαλλιά; Αυτά τα τρικ θα σας σώσουν

  Τι λάθη κάνετε και πως μπορείτε να χαρίσετε πλούσιο όγκο στην κουπ σας; Ρωτήσαμε τους ειδικούς και μάθαμε όλα τα μυστικά τους.

  της Γιώτας Μαστρογιαννοπούλου
  Λεπτά μαλλιά; Αυτά τα τρικ θα σας σώσουν

  1. Το σωστό σαμπουάν
  «Όλα ξεκινούν από το λούσιμο. Προτιμήστε προϊόντα που εξασφαλίζουν αυτό το αποτέλεσμα, ακόμα και αν για παράδειγμα τα μαλλιά σας είναι λιπαρά. Στο τέλος να ξεβγάζετε τα μαλλιά με κρύο νερό, για έξτρα τόνωση», συμβουλεύει ο hairstylist Adam Reed.

  2. Προσοχή στο χτένισμα
  «Δώστε λίγο πιο ατημέλητο στυλ στη χωρίστρα σας και μην τα χτενίζετε πολύ σχολαστικά, γιατί χάνουν τον όγκο τους», εξηγεί ο Scott Ade.

  3. Το κατάλληλο μήκος
  «Τα πολύ μακριά μαλλιά δείχνουν πάντα πιο λεπτά. Το ίδιο και τα φιλαριστά. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα καρέ στο ύψος των ώμων, σε ίσια γραμμή», προτείνει ο Jonny Long.

  4. To χρώμα έχει σημασία
  «Τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά δίνουν πάντα την αίσθηση πως είναι πιο άτονα. Αν όμως είστε ξανθιές, επιλέξτε διαφορετικούς τόνους του ξανθού για ένα 3D αποτέλεσμα», λέει ο Jack Howard.

  5. Τα must προϊόντα
  «Τα mist για όγκο, τα dry shampoo και η λακ δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας. Έξτρα τιπ: Ψεκάστε την χτένα σας με λακ και χτενίστε τα μαλλιά σας, για να δώσετε ένα πιο messy look», εξηγεί ο Adam Reed.
   

   

  facebook twitter Instagram