Γυναίκες που μας εμπνέουν στη νέα καμπάνια της Intimissimi

  Gisele Bundchen και Chiara Ferragni... Μπορεί να είναι απίστευτα εντυπωσιακές, η Intimissimi όμως τις ξεχώρισε για την επιτυχημένη τους πορεία και την επίδραση που καταφέρνουν να ασκούν καθώς ανταποκρίνονται καθημερινά σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους.

  Γυναίκες που μας εμπνέουν στη νέα καμπάνια της Intimissimi
  1 / 8

  H εξωτερική ομορφιά μιας γυναίκας είναι κυρίως αποτέλεσμα της εσωτερικής της δύναμης και προσωπικότητας. Ένα πολύπλευρο χαρακτηριστικό της εικόνας της, -ακριβώς όπως τα εσώρουχά της δηλώνουν την παρουσία τους ακόμα κι όταν δεν φαίνονται. Αυτή ήταν η φιλοσοφία πίσω από τη νέα καμπάνια Empowered Women της Intimissimi στην οποία πρωταγωνιστούν δύο γυναίκες μοναδικές και εξίσου ακαταμάχητες. Από τη μια η σταρ της μόδας Gisele Bundchen, η Βραζιλιάνα με τις θεϊκές αναλογίες, μητέρα δύο παιδιών, σύζυγος, ακτιβίστρια για το περιβάλλον. Από την άλλη η influencer Chiara Ferragni, η πρώτη fashion blogger που ακολούθησε το πάθος της και πλέον είναι CEO της εταιρίας της, μητέρα και instagrammer με 12.9 εκατ. Followers.

  Δύο γυναίκες που με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία έχουν καθιερωθεί χάρη στην προσωπικότητα, το μοναδικό στυλ, τις πρωτότυπες και avant-garde ιδέες τους. Δύο γυναίκες που αναγνωρίζονται για την επιμονή, τη φιλοδοξία και το πάθος τους, που αποκαλύπτουν τον αισθησιασμό και την γοητεία τους, αξίες που ταιριάζουν παραδοσιακά στην «καρδιά» της διαφήμισης εσωρούχων. Δύο γυναίκες όπως και όλες οι γυναίκες της διπλανής πόρτας που καθημερινά ανταποκρίνονται σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους. Το campaign concept ενισχύεται από τα iconic κομμάτια της Intimissimi, όπως η best seller σειρά μεταξωτών που περιλαμβάνουν δύο νέα σχέδια για την συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι: τα σουτιέν Giorgia Blue Moon και Eleοnora Rose Love που φοριούνται αντίστοιχα από τις Gisele και Chiara.

  Δείτε την Chiara Ferragni στην καμπάνια Intimissimi:

  Δείτε την Gisele Bundchen στην καμπάνια Intimissimi:

  facebook twitter Instagram