Η Benetton σχεδίασε 109 πλεκτά για το χειμώνα

  Ξεχάστε το γκρι του Λονδίνου – η βρετανική πρωτεύουσα ποτέ δεν ήταν τόσο πολύχρωμη. Κι αυτό χάρη στη Benetton και στη νέα συλλογή πλεκτών που δημιούργησε αποκλειστικά για τα καταστήματα Selfridges.

  Η Benetton σχεδίασε 109 πλεκτά για το χειμώνα
  1 / 6

  Η United Colors of Benetton εγκαινιάζει την πρώτη της συνεργασία με τα πολυκαταστήματα Selfridges με έδρα το Λονδίνο, έναν από τους πιο διάσημους εμπορικούς προορισμούς στον κόσμο.  

  Η United Colors of Benetton έχει εγκαινιάσει ένα κατάστημα μέσα στο κατάστημα Selfridges στην Oxford Street. Η συλλογή πλεκτών που σχεδιάστηκε στο Τρεβίζο θα είναι περιορισμένης έκδοσης, και θα αποτελείται από ενδύματα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από το ύφος της δεκαετίας του 80 σε 109 χρωματικούς συνδυασμούς.

  Γιατί 109; Διότι το 109 είναι το pantone χρώμα του “κίτρινο Selfridges”: φωτεινό και έντονο. Τα πλεκτά θα είναι διαθέσιμα σε 109 αποχρώσεις: μια χρωματική παλέτα από παστέλ χρώματα μέχρι και μαύρο. Η συλλογή περιλαμβάνει unisex και ευκολοφόρετα κομμάτια, που συνδυάζουν τη βρετανική άνεση και την ιταλική φινέτσα δημιουργώντας ένα μοντέρνο look.  

  Οι καθαρές γραμμές χαρακτηρίζουν τη συλλογή που περιλαμβάνει πουλόβερ από μαλακό κασμίρ, με το κλασικό λογότυπο της Benetton, καθώς και ενδύματα fleece αλλά και μια ποικιλία από αξεσουάρ με το τυπικό στυλ της Benetton της δεκαετίας του 80. Η συλλογή αντλεί την έμπνευσή της από την κληρονομιά της Benetton: κλασικά ενδύματα, στάμπες, χρωματικές παλέτες και εικόνες από τις διαφημιστικές εκστρατείες που εδώ και 50 χρόνια χαρακτηρίζουν την ταυτότητα του παγκοσμίου φήμης εμπορικού σήματος της Benetton.

  Εκτός από το κατάστημα Selfridges και το ηλεκτρονικό κατάστημα, η συλλογή θα διατίθεται και στο νέο κατάστημα-ναυαρχίδα της Benetton στην Oxford Street, όπου χάρη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα οι πελάτες θα μπορούν να συνδυάσουν ψηφιακή και φυσική εμπειρία αγορών, και να πληροφορούνται εάν τα ενδύματα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι διαθέσιμα στο επιθυμητό μέγεθος και χρώμα και από πού μπορούν να τα προμηθευτούν. Για τους καταναλωτές το κατάστημα και ο ιστότοπος του e-shop συμπληρώνουν τον μοναδικό και δυναμικό τρόπο αγορών από την United Colors of Benetton.

  facebook twitter Instagram