Ονειρεύεσαι μια καριέρα στη μόδα; Μάθε τα μυστικά από τους ειδικούς

  Το πρώτο Fashion Academy μόλις δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Είσαι έτοιμη για το πιο λαμπερό ταξίδι της ζωής σου;

  Ονειρεύεσαι μια καριέρα στη μόδα; Μάθε τα μυστικά από τους ειδικούς

  Έχεις ήδη ένα πολύ επιτυχημένο Instagram και παίρνεις άπειρα likes για τα outfits σου; Μήπως είσαι You Tuber και παίζεις τα Insta stories στα δάχτυλα; Μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα fashion trends σαν να βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή των ντεφιλέ; Θέλεις να ασχοληθείς με το μάρκετινγκ και τη μόδα;

  Έχεις ήδη την πρώτη ύλη στα χέρια σου, χρειάζεσαι όμως να μάθεις τα μυστικά κατευθείαν από τους ειδικούς, τα tips-κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα και να χαράξεις τη δική σου πορεία. Τότε μάθε για το Business of Fashion Academy, μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία των Weird Authentic People, Ready For Fashion Show και της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Προσφέρει σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας ό,τι πιο πρωτοποριακό εφαρμόζεται σήμερα στο χώρο του fashion marketing, branding και digital marketing for fashion, τόσο από μεγάλα όσο και μικρά brands.

  Γιατί να το παρακολουθήσεις;

  -Για να μάθεις μάθεις τα μυστικά και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν σήμερα οι fashion marketers και τα δημιουργικά τμήματα των πιο επιτυχημένων διεθνών fashion brands και να τα αξιοποιήσεις προς όφελός σου για να χτίσεις το δικό σου όνομα.

  -Για να μπορείς να χαράσσεις στρατηγικές και marketing plans που θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά σε μια εταιρεία μόδας ή να τα χρησιμοποιήσεις για το προσωπικό σου label.

  -Για να διδαχθείς όρους όπως βασικές αρχές, επιχειρηματικά μοντέλα, τακτικές και εργαλεία για να εργαστείς στο χώρο της μόδας.

  -Για να μάθεις πώς θα οργανώσεις ένα fashion event ή show που θα ακουστεί παντού.

  Οι experts

  Oι εισηγητές που θα σε μυήσουν στο χώρο του Fashion Marketing μοιράζοντας τα μυστικά τους και σύγχρονες καλές τεχνικές που εφαρμόζονται σήμερα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  O Costantino Roselli ειναι Brand Building Expert, Pick-Yourself addict, Growth junkie και Public Speaker. Είναι συγγραφέας του best-seller “The Million Dollar Chest” μεταφρασμένο σε 2 γλώσσες (επανακυκλοφορεί τον Οκτώβριο 2018). Έχοντας δoυλέψει σε πολυεθνικές εταιρείες και μεγάλα brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανάμεσα τους η Ferrari Fashion Team, Red Bull Racing Team, έχει βάλει την υπογραφή του στην επιτυχία πολλών επιτυχημένων brand campaigns.

  H Joy Koumentakou είναι Concept Generator, Fashion Designer, Fashion Coach και Positive junkie. Έχει βραβευτεί 2 φορές ως «Best Trendsetter» από την Athens Exclusive Designers Week και έχει φιλοξενηθεί στην Ιταλική Vogue για την ικανότητά της να μετασχηματίζει οτιδήποτε σε concept. Είναι δημιουργός του πρώτου POP fashion brand στην Ελλάδα με την ονομασία MBJK και αναγνωρισμένη ως fashion icon στην ελληνική σκηνή της μόδας.

  Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα υπάρξει ημερίδα με ειδικούς καλεσμένους από τη διεθνή βιομηχανία της μόδας, οι οποίοι θα μεταδώσουν όχι μόνο την εμπειρία τους, αλλά και πολύτιμες πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε ένα επιτυχημένο brand.

  Αν αναρωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο να ακολουθήσεις μια καριέρα στη μόδα, τότε μάθε πως η αξία της βιομηχανίας της μόδας παγκοσμίως υπολογίζεται σε 3 τρισεκατομμύρια δολάρια και συνεχώς αυξάνεται. Μερίδιο αυτής της πίτας δεν έχουν μόνο οι μεγάλοι designers και fashion marketers του εξωτερικού, αλλά και όσοι γνωρίζουν πώς να δημιουργήσουν και να προωθήσουν ένα ξεχωριστό brand.

  Μπες εδώ και δήλωσε συμμετοχή τώρα.

  facebook twitter Instagram