Τα all-time classics της γυναικείας γκαρνταρόμπας

  Με αφετηρία το μύθο του Οδυσσέα, ο οίκος Max Mara παρουσίασε στο catwalk μια υπέρκομψη συλλογή.

  Τα all-time classics της γυναικείας γκαρνταρόμπας
  1 / 10

  Ο οίκος Max Mara ταξίδεψε στην ιστορία του, μελέτησε τα iconic σχέδιά του από τα 80's και με έμπνευση από τον ομηρικό Οδυσσέα, μας σύστησε μια μοναδική κολεξιόν για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, που αποτυπώνει απόλυτα τη φιλοσοφία του.

  Η πρώτη μετάφραση της Οδύσσειας από μια γυναίκα ανήκει στην Emily Wilson. Η ιστορία της Πηνελόπης ξαναγράφεται από τη Margaret Atwood συστήνοντάς τη ως μια γυναίκα τολμηρή με δική της άποψη. Η Κίρκη της Madeline Miller παρουσιάζει την ισχυρή μάγισσα σαν μια πανέξυπνη γυναίκα που αναγνώριζε την τεράστια δύναμή της. Η Αμφιτρίτη ήταν απόγονος της Γαίας, βασίλισσα των ωκεανών πριν γεννηθεί ο Ποσειδώνας, ο οποίος την παραγκώνισε. Τώρα, μετά από αιώνες, η Max Mara την τοποθετεί στο θρόνο της.

  Με αυτή την αφετηρία, ο οίκος παρουσίασε στο catwalk trenchcoats, κομψά πανωφόρια, It bags, όλα σε hot αποχρώσεις όπως καμηλό, γκρι, κίτρινο, λευκό, όλα είχαν μια ξεχωριστή θέση, παραδίδοντας μαθήματα κομψότητας. Δημιουργίες για κάθε γυναίκα που εκφράζει τη θηλυκότητά της χωρίς να προκαλεί και ξέρει πως να τραβά τα βλέμματα. Ξεχωρίσαμε φυσικά και την Atalanta bag, το αξεσουάρ που αναμένεται να γίνει φετίχ.

  facebook twitter Instagram