Γνώριζες ότι τα προϊόντα μακιγιάζ σου έχουν χίλιες και μία... χρήσεις;

  Ανακάλυψε πως μπορείς να μετατρέψεις τα καλλυντικά σου σε multitasking συμμάχους, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να δημιουργήσεις τέλεια beauty looks αλλά ταυτόχρονα και να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήματα. Ιδού 4 παραδείγματα για να πάρεις ιδέες:

  <p>Κραγιόν The Lip And Cheek GLow, Pink Sands, No2, της La Mer.</p> <p><strong>Not just a lipstick!</strong><br /> Ματ αλλά και σατινέ, σε υγρή μορφή ή ακόμα και σε στικ, τα κραγιόν σου χαρίζουν
  5 / 5

  Κονσίλερ Under Eye Brightening Corrector, Light To Medium, της Becca (Sephora).

  Concealer x4
  Το κονσίλερ δεν περιορίζεται μόνο στην κάλυψη των μαύρων κύκλων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ξεκινώντας από τα μάτια, μπορείς να το τοποθετήσεις στα κινητά βλέφαρα, για να σταθεροποιηθούν καλύτερα οι σκιές που θα χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια. Με ένα μικρό πινέλο σχεδίασε με το ίδιο προϊόν το περίγραμμα των φρυδιών σου, βελτιώνοντας έτσι το σχήμα και την όψη τους. Για εσένα που σου αρέσει να πειραματίζεις με το μακιγιάζ, πέρασε τις βλεφαρίδες σου με κονσίλερ προτού χρησιμοποιήσεις μάσκαρα, θα κάνει ακόμα πιο έντονο το μαύρο χρώμα της και θα χαρίσει ένταση στο βλέμμα. Τέλος, όσον αφορά την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας, ανάμειξε το κονσίλερ με την ενυδατική κρέμα σου και άπλωσε το μείγμα σε ολόκληρο το πρόσωπο. Έτσι θα γλιτώσεις τα βαριά προϊόντα κάλυψης που δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνέει, καμουφλάροντας την ίδια στιγμή τις μικρές ατέλειές του.

  facebook twitter Instagram