Σε αυτούς τους 10 κανόνες ορκίζονται οι makeup artists παγκοσμίως

  Ένταξέ τους και εσύ στην διαδικασία του μακιγιάζ σου και δημιούργησε μόνη σου άκρως εντυπωσιακά beauty looks, που μοιάζουν επαγγελματικά. 

  <p><em>φώτο: <a href= https://www.instagram.com/vallibeatrice/ target= _blank >@vallibeatrice</a></em></p>

  φώτο: @vallibeatrice

  1.Για φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα, προτού χρησιμοποιήσεις το φον ντε τεν σου, επίλεξε ένα αιθέριο έλαιο για την  επιδερμίδα του προσώπου σου. Εναλλακτικά, κατά την διάρκεια της ρουτίνας περιποίησής σου ανάμειξε την κρέμα ημέρας σου με ένα έλαιο και τοποθέτησέ την σε πηγούνι, μέτωπο και ζυγωματικά. Έτσι θα έχεις ένα natural glowy look από το πρωί μέχρι το βράδυ!

  2. Ξέχνα τα πινέλα! Για την εφαρμογή του φον ντε τεν σου, προτίμησε τα ακροδάχτυλά σου. Αυτά θα θερμάνουν το προϊόν, συντελώντας έτσι στην καλύτερη και πιο ομοιόμορφη εφαρμογή του προϊόντος.

  3. Πριν την τοποθέτηση των σκιών, εφάρμοσε στα κινητά σου βλέφαρα μια βάση, που θα συμβάλει όχι μόνο στη καλύτερη και πιο σταθερή εφαρμογή τους αλλά και στην αποτελεσματική κάλυψη των αντιαισθητικών λεπτών γραμμών και ρυτίδων σε εκείνη την περιοχή.

  4. Αφού εφαρμόσεις την βάση, ψέκασε τα πινέλα για το ρουζ, το bronzer και το highlighter με ένα σπρέι σεταρίσματος. Τώρα, η απόδοση των καλλυντικών θα είναι υπέροχη!

  5. Για την τέλεια κάλυψη της ερυθρότητας και των κηλίδων στο πηγούνι, την μύτη και το μέτωπο, επίλεξε λεπτά, συνθετικά πινέλα.

  6. Για να βρεις την απόλυτα σωστή απόχρωση φον ντε τεν για την δική σου επιδερμίδα, δοκίμασε περισσότερους από 1 τόνο υπό το φυσικό φως του ηλίου. Αφού το τοποθετήσεις, κλείσε σφιχτά τα μάτια σου. Αμέσως μόλις τα ανοίξεις, θα καταλάβεις αν το συγκεκριμένο προϊόν ταιριάζει με το δέρμα σου.

  7. Για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα, επίλεξε δύο αποχρώσεις φον ντε τεν και χρησιμοποίησέ τις σε συνδυασμό. Το πιο σκούρο θα καλύψει τις ατέλειες ενώ το ανοιχτόχρωμο θα τονίσει την μύτη, το πηγούνι αλλά και τα ζυγωματικά σου, χαρίζοντας υπέροχο σχήμα στο πρόσωπό σου.

  8.  Απόφυγε να τοποθετήσεις το concealer σου και σε άλλα σημεία πέρα από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Τα περισσότερα από αυτά έχουν χρωστικές, που αντανακλούν το φως, προδίδοντας σε χρόνο ρεκόρ την ηλίκια και τις ατέλειές σου.

  9. Μην βαραίνεις την επιδερμίδα σου με πλούσιες πούδρες, προκειμένου να σταθεροποιήσεις και να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου κατά την διάρκεια της ημέρας. Είναι προτιμότερο να αφεθείς στις θαυματουργές ιδιότητες των blotting papers, που κατά την επαφή τους με το πρόσωπό σου απορροφούν αμέσως την λιπαρότητα και τον ιδρώτα.

  10. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, τα σπυράκια πάντα καταφέρνουν κάνουν την εμφάνισή τους. Για να τα εξαφανίσεις, χωρίς να τα μολύνεις περαιτέρω, απόφυγε το φον ντε τεν σε εκείνη την περιοχή. Η λύση είναι ένα color corrector προϊόν, το οποίοθα τοποθετήσεις με την βοήθεια ενός μικροσκοπικού πινέλου. Και το αποτέλεσμα θα είναι αψεγάδιαστο!

   

  facebook twitter Instagram