Έχεις αδυναμία στα τριαντάφυλλα;

    Tο άνθος του πάθους δεν αποτελεί μόνο ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα αλλά και μοναδικό συστατικό για την καθημερινή της περιποίηση. Και όμως! Τα εκχυλίσματα των πετάλων του είναι θαυματουργά για την επιδερμίδα σου, για αυτό και συμπεριλαμβάνονται σε όλο και περισσότερα καλλυντικά.

    <p>Κρέμα βαθιάς απολέπισης για το σώμα Rose Pepper της Apivita <em>(στα φαρμακεία).</em></p>
    1 / 9

    φώτο: @amberfillerup

    Στον κόσμο της ομορφιάς το εκχύλισμα του τριαντάφυλλου θεωρείται βασικό συστατικό χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται κυρίως σε δύο μορφές: ροδόνερο και αιθέριο έλαιο. Το ροδόνερο καθαρίζει απαλά το δέρμα αφαιρώντας ρύπους και γυαλάδα, ενώ παράλληλα λειτουργεί και σαν τονωτικό. Επιπλέον αποτελεί τον τέλειο σύμμαχο για την ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας. Από την άλλη, το αιθέριο έλαιο έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και είναι αντιφλεγμονώδες. Χαρίζει λάμψη στο κουρασμένο δέρμα και καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα. 

     

    facebook twitter Instagram