Τα όπλα για ενυδατωμένη επιδερμίδα

  Αφεθείτε στη νέα σειρά περιποίησης Hydra Advance της ERRE DUE και δείτε τη διαφορά στην ελαστικότητα και τη λάμψη του προσώπου σας.

  <p><strong>REFRESHING TONIC LOTION</strong><br /> Η Refreshing Tonic Lotion είναι το πρώτο βήμα για την ενυδάτωση και τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας. Τονώνει, καταπραΰνει, αναζωογονεί και διατηρε
  1 / 6

  Η ERRE DUE δημιούργησε την εξέλιξη στην ενυδάτωση της επιδερμίδας λανσάροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενυδάτωσης με Ελβετική υπογραφή, τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου Hydra Advance, μία αστείρευτη πηγή ενυδάτωσης για την επιδερμίδα σας.

  Ειδικά σχεδιασμένη για τη βελτίωση των φυσικών επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας και τη διατήρησή τους, οφείλει τη δράση της στη δύναμη του επαναστατικού Triple Action Moisture-Charge Complex. Ένα προηγμένο τεχνολογικό σύμπλεγμα συστατικών, νερού παγετώνα από τις Ελβετικές Άλπεις σε μικροσφαιρίδια, αρμονικά συνδυασμένου με βλαστοκύτταρα φραγκόσυκου, εκχύλισμα άγριου πανσέ και πολυσακχαρίτες που απελευθερώνουν την ενεργή τους δράση προσφέροντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και αίσθηση πολυτέλειας στην επιδερμίδα σας.

  facebook twitter Instagram