2 έξυπνα ημερολόγια για να οργανώσεις τη ζωή σου

  Αγαπητό μου ημερολόγιο... Μήπως να επιστρέψεις στην παιδική σου συνήθεια; Αυτή τη φορά όμως δεν θα έχει ροζ σελίδες με λουλούδια, αλλά life coaching quotes που θα αλλάξουν την ψυχολογία σου.

  <p>Το best seller <a href= https://www.amazon.co.uk/Every-Matters-Desk-2018-Diary/dp/1786780399 target= _blank >Every Day Matters Desk 2018 Diary: A Year of Inspiration for the Mind, Body & Spiri
  3 / 3

  Αντίστοιχη είναι η φιλοσοφία και πίσω από το ημερολόγιο της Ελληνίδας Ειρήνης Κουταβά που από graphic designer, έγινε life coach. To Smart Plan περιέχει ασκήσεις coaching που μας ενθαρρύνουν να δούμε με καθαρή ματιά τη ζωή, να εστιάσουμε στα σημεία που θέλουμε να βελτιώσουμε και να ορίσουμε τα βήματα για την πραγματοποίησή τους. Στη συνέχεια μας προτείνει μια μεθοδολογία με βάση την οποία μπορούμε να θέσουμε κάποιους στόχους και να καταστρώσουμε ένα σχέδιο για την επίτευξή τους. Έτσι οργανώνουμε σωστά την καθημερινότητά μας ώστε να βάζουμε τικ σε όλες τις υποχρεώσεις μας και παράλληλα να εξοικονομούμε χρόνο.

  facebook twitter Instagram