Η Hillary Clinton έκλεψε την παράσταση στα βραβεία Grammy

  H διάσημη πολιτικός σε ένα σατιρικό μαγνητοσκοπημένο σκετς διάβασε αποσπάσματα από το αμφιλεγόμενο βιβλίο του Michael Woolf, «Φωτιά και Οργή», για την πρώτη χρονιά του Donald Trump στην προεδρία. Ξεσήκωσε φυσικά το κοινό.

  Η Hillary Clinton έκλεψε την παράσταση στα βραβεία Grammy
  1 / 2

  Τα βραβεία Grammy δεν ήταν μια ακόμα μουσική βραδιά, αλλά είχαν έντονη πολιτική χροιά, όπως άλλωστε και όλες οι απονομές των τελευταίων μηνών, αποδεικνύοντας πως η showbiz δεν μένει αδιάφορη απέναντι στα σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.

  Την παράσταση στα βραβεία Grammy έκλεψε η Hillary Clinton. Ο παρουσιαστής της βραδιάς και κωμικός James Corden, χρησιμοποίησε το βιβλίο «Οργή και Θυμός», του συγγραφέα Michael Woolf, που τάραξε τα νερά στο Λευκό Οίκο, και πρότεινε σε διάσημους σταρ να διαβάσουν αποσπάσματα, διακωμωδώντας έτσι τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων είδαμε και την Hillary Clinton, την αντίπαλο του Trump στις προεδρικές εκλογές. To κοινό των βραβείων ενθουσιάστηκε, δεν έλειψαν όμως και οι αντιδράσεις. H Nikki Haley, πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, σχολίασε αρνητικά πως αυτό το στιγμιότυπο κατέστρεψε τη βραδιά.

  Δες το βίντεο:

  facebook twitter Instagram