ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Η Τζούλιετ, Γυμνή» στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη ταινία

  Κάντε like ή σχόλιο ή share στο https://www.facebook.com/ELLE.Greece/photos/a.240403119367906/2120612328013633/?type=3&theater  και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα αντίτυπα του βιβλίου «Η Τζούλιετ, Γυμνή» του Νικ Χόρνμπι συγγραφέα των High Fidelity, Για Ένα Αγόρι που σας χαρίζουμε με την βοήθεια της Odeon και των Εκδόσεων Πατάκη. 

  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Η Τζούλιετ, Γυμνή» στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη ταινία

  Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Η Τζούλιετ, Γυμνή στις 13 Σεπτεμβρίου, το ELLE.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη και την Odeon σας χαρίζουν το ομώνυμο βιβλίο, το οποίο πέρασε στην μεγάλη οθόνη από τους παραγωγούς του Little Miss Sunshine. Το αποτέλεσμα είναι μια απολαυστική indie κομεντί γεμάτη ποπ αναφορές, ευαισθησία, χίουμορ και όλη την γλυκόπικρη αλήθεια του έρωτα και της συντροφικότητας. 


  Λίγα λόγια για την ιστορία

  Το «Η Τζούλιετ, Γυμνή» είναι η ιστορία τριών ανθρώπων που συνειδητοποιούν ότι έζησαν τις ζωές τους αλλιώς από ό,τι είχαν φανταστεί. Είναι μια ιστορία για την ενηλικίωση που μπορεί να (ξανα)συμβεί σε κάθε ηλικία. Ένα ιδιόρρυθμο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Άννι, του Ντάνκαν και του Κρόου. 

  Η Άννι (Ρόουζ Μπερν) ζει εγκλωβισμένη σε μια πόλη μικρή για τα όνειρα και τις προσδοκίες της. Έχει μια πολυετή σχέση με τον Ντάνκαν (Κρις Ο’Ντάουντ) που λατρεύει σε υπερβολικό βαθμό έναν πρώην ροκ σταρ, τον Τάκερ Κρόου (Ίθαν Χοκ) και προσπαθεί να καταλάβει τι απέγινε ο ροκ σταρ μετά την μυστήρια εξαφάνισή του 25 χρόνια πριν. Ο Κρόου από την άλλη, έχει «εξαφανιστεί» από τον κόσμο, από πολλές του σχέσεις και από τα διάφορα παιδιά που έχει αποκτήσει μέσα στα χρόνια με διαφορετικές γυναίκες. Ζει στο γκαράζ της πρώην του, προσπαθώντας να είναι ο πατέρας του γιου του και αναρωτιέται γιατί η ζωή δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε. «Η Άννι και ο Τάκερ είναι σε σημείο βρασμού. Είναι και οι δύο έτοιμοι για αλλαγή. Η Άννι το νιώθει ενώ ο Τάκερ πλησιάζει σταδιακά στην συνειδητοποίηση», σχολιάζει ο παραγωγός Άλμπερτ Μπέργκερ.

  Οι ζωές τους θα διασταυρωθούν όταν ο Ντάνκαν, ιδρυτής ενός φαν κλαμπ  προς τιμήν του Κρόου, θα θελήσει να δημοσιεύσει μια διθυραμβική κριτική για ένα ακουστικό ντέμο 25 χρόνων που ονομάζεται «Η Τζούλιετ, Γυμνή». Η Άννι όμως σε μια στιγμή επανάστασης θα δημοσιεύσει τη δική της κριτική που σίγουρα δεν μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Προς έκπληξή της ο Τάκερ Κρόου θα επικοινωνήσει μαζί της και μεταξύ τους θα δημιουργηθεί μια σχέση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων. 

  Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

   

  Για μπείτε στην κλήρωση κάντε like ή σχόλιο ή share στο https://www.facebook.com/ELLE.Greece/photos/a.240403119367906/2120612328013633/?type=3&theater

  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου για να κερδίσετε ένα από τα αντίτυπα του βιβλίου «Η Τζούλιετ, Γυμνή»

   

  Καλή επιτυχία!!!

   

  facebook twitter Instagram