Ποιό θα είναι το dress code των βραβείων BAFTA;

    Οι διοργανωτές της τελετής παρότρυναν τους καλεσμένους να εμφανιστούν ντυμένοι στα μαύρα με σκοπό να συνεχίσουν να στηρίζουν τον αγώνα του ιδρύματος Time's Up.

    Ποιό θα είναι το dress code των βραβείων BAFTA;

    Mαύρες δημιουργίες σχεδιαστών κατέκλυσαν τις Χρυσές Σφάιρες που διεξάχθηκαν τον περασμένο μήνα στις ΗΠΑ. Ακολούθησε η τελετή απονομής των βραβείων SAG όπου έκαναν την εμφάνισή τους τα Time's Up pins στα πέτα και τα βραβεία Grammy όπου είδαμε πολλούς celebrities ντυμένους στα άσπρα, ή κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα ως ένδειξη συμπαράστασης σε θύματα σεξουαλικής βίας.

    Σειρά έχουν τώρα τα Βρετανικά βραβεία κινηματογράφου και τηλεόρασης BAFTA και κάτι μας λέει πως το μαύρο χρώμα θα πρωταγωνιστήσει και πάλι! Σε δημοσίευσή του το BBC αποκάλυψε πως οι διοργανωτές της τελετής παρότρυναν τους καλεσμένους να εμφανιστούν ντυμένοι στα μαύρα με σκοπό να συνεχίσουν να στηρίζουν τον αγώνα του ιδρύματος Time's Up. Η πρόταση φαίνεται να έχει ήδη γίνει δεκτή από πολλούς και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι θα επιλέξουν οι Βρετανοί stars για την λαμπερή βραδιά.

    facebook twitter Instagram