Μάθε τι έχει στο μυαλό του ένας άντρας που σε θέλει πολύ

  Ένας διάσημος life-coacher μας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να τους γνωρίσουμε και να τους κατακτήσουμε.
   

  Φωτογράφιση: Noe Dewitt
  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
  1 / 5
  ΕΠΟΜΕΝΟ
  <p>Λένε ότι όλα είναι θέμα εμπειρίας. Πώς θα γίνεις καλύτερη στη δουλειά σου, πώς θα μάθεις να σχεδιάζεις τέλεια τη γραμμή του αϊλάινερ, πώς θα μπορέσεις να ψήσεις την πιο νόστιμη πίτα. Υπάρχουν όμως

  Λένε ότι όλα είναι θέμα εμπειρίας. Πώς θα γίνεις καλύτερη στη δουλειά σου, πώς θα μάθεις να σχεδιάζεις τέλεια τη γραμμή του αϊλάινερ, πώς θα μπορέσεις να ψήσεις την πιο νόστιμη πίτα. Υπάρχουν όμως και τομείς, όπως ο έρωτας και οι σχέσεις, στους οποίους νιώθουμε ότι η εμπειρία συνήθως δεν έχει τίποτα να μας προσφέρει. Κάθε άντρας είναι ξεχωριστός και κάθε σχέση ιδιαίτερη. Δεν μπορείς να εφαρμόσεις την ίδια τακτική φλερτ για να προσεγγίσεις τρεις διαφορετικούς ανθρώπους, ενώ είναι γεγονός ότι δεν σκέφτονται όλοι γύρω μας με τον ίδιο τρόπο. Ή μήπως όχι; Ξαφνικά οι σελίδες του amazon και το διαδίκτυο γέμισαν με άρθρα για τον Μάθιου Χάσεϊ και βιβλίο του. Ο τίτλος; Get The Guy(εκδ. Bantam Press), δηλαδή «Βρείτε, αποκτήστε τον (άντρα)». Μία από τα ίδια; Όχι ακριβώς. Ο συγκεκριμένος συγγραφέας μελέτησε τη συμπεριφορά περίπου 10.000 αντρών και ανέλυσε 5.000 ερωτικά ραντεβού. Στις σελίδες του λοιπόν έχει συμπυκνώσει σοφία και αλήθειες που πηγάζουν 100% από τον αντρικό εγκέφαλο. Κι αν έπρεπε να απαντήσει στο ερώτημα που θέσαμε παραπάνω, θα έλεγε «ναι, όλοι οι άντρες σκέφτονται περίπου το ίδιο, επομένως οι τρόποι για να τους προσεγγίσουμε και να τους κρατήσουμε είναι πολύ συγκεκριμένοι».

  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
  1 / 5
  ΕΠΟΜΕΝΟ

  facebook twitter Instagram