Γιατί τα προβιοτικά μπορούν να μας αλλάξουν τη ζωή;

  Η Ζέτα Δούκα είναι το νέο πρόσωπο των Biotix που προάγουν την καλή λειτουργία του εντέρου και χαρίζουν επίπεδη κοιλιά.

  <p>Προβιοτικά Acidophilus Plus Biotix.</p>
  1 / 10

  Η Ζέτα Δούκα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας των προβιοτικών Biotix.

  Ένα πρόσωπο εξοικειωμένο με θέματα υγείας και ευαισθητοποιημένο στο ζήτημα της διατροφής είναι η πρέσβειρα της νέας καμπάνιας των προβιοτικών Biotix. Πρόκειται για την ηθοποιό Ζέτα Δούκα που έβαλε η ίδια το προϊόν στην καθημερινότητά της και άλλαξε τη ζωή της.

  «Με τα προβιοτικά Biotix νιώθω πραγματικά καλά! Τώρα έχω πιο λειτουργικό έντερο, δυνατότερο ανοσοποιητικό, περισσότερη ευεξία, καλύτερη διάθεση» επιβεβαιώνει η ίδια. Σύμφωνα με έρευνες, τα προβιοτικά προάγουν την εύρυθμη λειτουργία του εντέρου, ενώ τονώνουν το ανοσοποιητικό προσφέροντας ποιότητα ζωής.

  Η σειρά Biotix αποτελείται από 10 διαφορετικά προβιοτικά με διαφορετικές δράσεις. Ειδικότερα, περιλαμβάνει τα ProBiotix, ProBiotix Gold, TumBiotix, Acidophilus Plus Biotix, Mega 8 Biotix, KidzBiotix και InfaBiotix και 3 συμπληρώματα που συνδυάζουν τα προβιοτικά με άλλες ουσίες: τα CranBiotix (για το ουροποιητικό), Immune Biotix (για το ανοσοποιητικό), Cholesterol Biotix (για τη διατήρηση της φυσιολογικής χοληστερίνης).
  Η Quest είναι η μοναδική εταιρεία που χρησιμοποιεί κάψουλες βραδείας αποδέσμευσης. Αυτό σημαίνει ότι τα προβιοτικά απελευθερώνονται απευθείας στο έντερο για καλύτερο αποτέλεσμα.

  Info: biotix.gr 

  facebook twitter Instagram