Μάθετε για την υγεία σας από 11-13 Μαΐου

  Τρεις μέρες ενημέρωσης γύρω από επιστημονικά θέματα που μας αφορούν και δωρεάν τσεκάπ μας περιμένουν στο Ζάππειο Μέγαρο από σήμερα, Παρασκευή.

  Φωτογράφιση: Michael Sanders
  Μάθετε για την υγεία σας από 11-13 Μαΐου

  Πώς μπορούμε να ακολουθήσουμε τους κανόνες υγιεινής στο σπίτι μας; Τι εξετάσεις περιλαμβάνει η πρόληψη του καρκίνου; Ποια είναι η διαφορά του συμβατικού με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως προς τις επιπτώσεις; Ποιες είναι οι σύγχρονες τεχνολογίες στο θέμα μέτρησης του διαβήτη; Τι σημαίνει ισορροπημένος τρόπος ζωής στα παιδιά; Ερωτήματα όπως τα παραπάνω θα απαντήσουν κορυφαίοι επιστήμονες μέσα από τις ομιλίες τους και τη διαδραστική επαφή με το κοινό στην τριήμερη εκδήλωση Ημέρες Υγείας που γίνεται από σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο και συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 13 Μαΐου.

  Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης

  Καθ' όλη τη διάρκεια του θεσμού αυτού θα πραγματοποιούνται: επιδείξεις Πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό, συγκέντρωση μη ληγμένων φαρμάκων στο περίπτερο των Φαρμακοποιών του Κόσμου, ενώ οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για προσφερόμενες δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας και τεστ Παπ από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας.

  Η είσοδος στις Ημέρες Υγείας είναι ελεύθερη. Το επιστημονικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, επιμελήθηκε η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας (Ε.Ε.ΜΕ.Π.Υ.).

   

  facebook twitter Instagram